- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
szépen én is felrakosgattam a kábeleket az oldalfalra. (szigszalaggal
)
Így nem feszül.Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 8cm-s hely az oldallapon a proci alatt.
Nekem ott dől a meleg. Szeretnék egy ventit rakni oda de nemmegy be a rendes 8cm-s
túl vastag. Tudtok valahol olyat ami befér?
engusz tudsz ilyet? 15-ös szerintem ami befér lehet még a 20-as se. Meg tudod nézni?
Kösz -
Gerisz
addikt
6 ventilátor!
Az már tornádót csinál.
Én most szereltem szét és kivettem 2-őt. Már csak 3 van. Az oldallapról levettem mert idegesítőén elkezdett megint búgni pedig már 7V-on volt.
Te milyen ventit ajánlasz bele? Te milyet raktál?(gondolom hogy a legjobbat mert azé bótosnak fussa)
Most levettem 7V-ra az összeset de búgó hangja van a gyári matyiknak igaz sokkal csendesebb mint eddig meg az öcsém gépe. Csak eddig volt szélzaj, most búgás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- eFootball
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest