Új hozzászólás Aktív témák
- 

Wombath HÁZIGAZDA Nyilván tudom, hogy miért vannak a hoszteszek. Autós kiállításon sem azért állnak az autók mellett, mert majd főleg ők fogják vezetni, szerelni vagy mert ők tudnak a legjobban beszélni a legutóbbi fejlesztésekről. Ja, erről eszembe jut az, amikor talán 6 vagy 7 éve, amikor éppen még nem RGB-t gyártott boldog boldogtalan, hanem 2,5"-es SSD-t, akkor egy noname cég standján le akartam fotózni egy ilyen meghajtót. A kiállító pontosan zéró segítséget tudott nyújtani, mert sem a flash, sem a kontroller fajtáját, sem más specifikációját nem tudta/akarta elárulni, viszont elkezdte lökdösni - szó szerint, fizikailag lökdöste, nekem volt kínos - a hosztesz csajt, hogy igenis ő tartsa maga elé az SSD-t, mert csak úgy lehetett fotózni, közelről az asztalra téve nem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest