Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

@kakuk.tamas: Idézem:

A programfuttatás szempontjából a Windows Store áruházban kínált programok jöhetnek szóba. Ezen belül is az az optimális, ha UWP-s applikációkról van szó, de a Microsoft által kidolgozott alapoknak hála a Win32-es alkalmazásoktól sem fog megrémülni a rendszer.

Hiába olvasod tovább, az csak arról szól, hogy nem csak UWP-s, hanem Win32-es alkalmazások is futhatnak. De csak a Windows Store-on keresztül beszerezhetőek, legalábbis a szöveg szerint...

Ezért írtam, amit írtam.

@blesius: Tudom, én pont ezért tettem fel a kérdést. Ha az ARM-os Win10 ágba beleraknak egy olyan korlátozást, hogy csak Windows Store-ból futtatható programot telepíthetsz, az elég érdekes helyzetet teremthet, és cseppet sem csodálkoznék, ha a Microsoft ezt szeretné elérni.

Ne feledjük el, hogy alaphelyzetben ugyanez működik Android alatt is, hiszen ott is csak Google Play-ből lehet telepíteni külön programokat. (Igen, tudom, hogy ez messze nem így működik, mert a gyártók a saját szoftverboltjukat is telepítik, a kínaiak meg Google nélküli Androidot használnak, sőt, lehet fejlesztői beállításokkal a háttértárról is telepíteni .APK-kat, de az alaphelyzet ugyebár az, hogy az egyorrú felhasználó csak Google Play-ből tudjon telepíteni)

Új hozzászólás Aktív témák