Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
IamMenyus
tag
Szerintem tudják hogy mit csinálnak, és egyáltalán nem olyan forró az a levegő.
Ez ugyan főleg áramlási sebesség kérdése, de én úgy tapasztaltam hogy nagyon jó kompromisszum ez a megoldás a zaj és az alacsony hőfok között. Ha elég a légáramlása akkor a levegő alig melegebb a radi után mint előtte, és egyszerű szűrni a port, és tisztítani a radiátoronként egy szűrőt.
Ha a radiátor külön kamrában lenne akkor lehet még további 2-3fokot nyerni, de akkor a plusz venti ami szükséges a házat átszellőztetni, zajban már hallható hátrány.Szóval, szerintem jó ez a megoldás így ahogy van, egyetlen komoly kompromisszum vele az alaplap mérete, nekem sajnos nem kell az atx.
-
Pete55555
addikt
Valaki magyarázza már el, mi értelme van 2 gépnek egy házban?
-
fity
csendes tag
Ennyiszer elsütni a standard szót egy bemutatóban... Ez már az újságírás netovábbja
-
.mf
veterán
A főoldalas képről csak nekem jutott eszembe egy 810-es?
-
Lacok
őstag
Erőltetettnek érzem a túlzott led használatot pedig sok jó dolgot vitt a kiállításra a Corsair.
-
Milka 78
nagyúr
Nem semmi az a mini gép,odatette magát a Corsair.
-
Lacika112
aktív tag
slate ház nekem tetszene de az az üveg engem elrettent
túl konzervatív vagyok az üveg, rgb, karácsonyfa gépekhez de maga a kialakítása tetszik
-
lapartman
tag
Nekem ezek az RGB cuccok soha nem jöttek be.
-
McSico
senior tag
Nagyon jól néznek ki ezek a cuccok, de valahogy nem tudom elképzelni a mindennapi használatát. De ettől függetlenül bejön.
-
törölt tag
Az első álló háznál miért a radin szívja át a forró levegőt?
Amúgy tényleg szépek az új házak!
Köszi a riportot!
-
Joshi
titán
Eddig talán a Corsair-nél a legértelmesebbek a hardverek.
-
carl18
addikt
Tetszik az a gépház! Nekem bejöN!
-
kovászos
tag
Corsair tökélyre fejleszti a ledhasználatot
Tetszenek a videók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest