Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
IamMenyus
tag
Szerintem tudják hogy mit csinálnak, és egyáltalán nem olyan forró az a levegő.
Ez ugyan főleg áramlási sebesség kérdése, de én úgy tapasztaltam hogy nagyon jó kompromisszum ez a megoldás a zaj és az alacsony hőfok között. Ha elég a légáramlása akkor a levegő alig melegebb a radi után mint előtte, és egyszerű szűrni a port, és tisztítani a radiátoronként egy szűrőt.
Ha a radiátor külön kamrában lenne akkor lehet még további 2-3fokot nyerni, de akkor a plusz venti ami szükséges a házat átszellőztetni, zajban már hallható hátrány.Szóval, szerintem jó ez a megoldás így ahogy van, egyetlen komoly kompromisszum vele az alaplap mérete, nekem sajnos nem kell az atx.
-
Pete55555
addikt
Valaki magyarázza már el, mi értelme van 2 gépnek egy házban?
-
fity
csendes tag
Ennyiszer elsütni a standard szót egy bemutatóban... Ez már az újságírás netovábbja
-
.mf
veterán
A főoldalas képről csak nekem jutott eszembe egy 810-es?
-
Lacok
őstag
Erőltetettnek érzem a túlzott led használatot pedig sok jó dolgot vitt a kiállításra a Corsair.
-
Milka 78
nagyúr
Nem semmi az a mini gép,odatette magát a Corsair.
-
Lacika112
aktív tag
slate ház nekem tetszene de az az üveg engem elrettent
túl konzervatív vagyok az üveg, rgb, karácsonyfa gépekhez de maga a kialakítása tetszik
-
lapartman
tag
Nekem ezek az RGB cuccok soha nem jöttek be.
-
McSico
senior tag
Nagyon jól néznek ki ezek a cuccok, de valahogy nem tudom elképzelni a mindennapi használatát. De ettől függetlenül bejön.
-
törölt tag
Az első álló háznál miért a radin szívja át a forró levegőt?
Amúgy tényleg szépek az új házak!
Köszi a riportot!
-
Joshi
titán
Eddig talán a Corsair-nél a legértelmesebbek a hardverek.
-
carl18
addikt
Tetszik az a gépház! Nekem bejöN!
-
kovászos
tag
Corsair tökélyre fejleszti a ledhasználatot
Tetszenek a videók!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy óra, két rendszer
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest