Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Visszatér a SONY a valódi notebook gyártók közé. Végre jó látni, hogy nem a túlárazott Z-t tolja, ami feleslegesen drága, és televolt a legtöbb user számára felesleges fejlesztéssel. Ráadásul a minősége is, csak a neváben volt kiemelkedő. Ezek márvalódi fejlesztések. Tettszik.... Welcome Sony.
-
katalin888
aktív tag
Kar, hogy nem matt a kijelzo, igaz, hogy meg touch verzioban mattot nem lattam!
-
Ati1979
veterán
Kell!
-
Peter13
senior tag
Nem kötekedésképpen, de volt már Duo a kezedben? Nekem igen (egyik új kolléga ezzel nyomult, először úgy rácsodálkoztam mint borjú az új kapura). Nagyon rendben lévő cucc. Először (mellette ültem) pont a képernyő minősége és olvashatósága tűnt fel: az előttem lévő Lenovo képe siralmasan festett ehhez képest. Kézbevéve, tapicskolva sem keltett csalódást, bár a billentyűk tényleg elég aprók, biztos megszokást igényelnek (a srác elég folyamatosan nyomult rajta, végigjegyzetelve a kétórás meetinget).
Szóval szerintem az origami nem ment a funkcionalitás rovására. Végre egy rendes képernyő, szép, prémium házban...csak az ára riaszt, de be kell látnom hogy ez prémium termék, annak megfelelő árazással. Talán egyszer...
-
prolad
addikt
A duo nagyon tetszik,szeretem ezt a fajta kialakítást.
-
M@trixfan
addikt
A pro kifejezetten tetszene, ha kapott volna rendes HDPI panelt, vagy egy értelmes felbontást. 16:10 sem ártana. A Windows megoldásával 13"-on az 1080p borzalmas, egyébként még natív HDPI megoldással is lehet, hogy csúnya lenne a kétszeresre nagyított GUI. A hajtogatós változaton sajnos ránézésre riasztó a trackpad mérete, úgy mint a szörnyű netbookok esetében. Az origami-t az értelmes alap funkciók bánják...
-
stratova
veterán
Ha jól látom az 13,1"-os elődben HD 6650M volt, ami már ott is eleve BGA-s. Itt Haswell miatt dönthettek úgy, hogy nincsen rá már szükség.
A Vaio Pro 11-ről már készült teszt is, i7-4500U lakik benne. Iris HD 5100 nyers számítási teljesítményben kb. már megfelelne a célnak, a driverek tekintetében viszont még szkeptikus vagyok.
-
Sir Ny
senior tag
,,a Vaio Próból, az a dedikált GPU és az optikai meghajtó, noha utóbbi szükség esetén külső egységgel pótolható."
Miért, az előbbi nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest