- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlashPlayer
tag
az milyen laptop? Mármint látom, hogy asus. de pontosabban?!?!
-
M@trixfan
addikt
Azért várjuk meg az első valós teszteket is a dokkolóval, hogy mennyire jól bírja ezt az USB3.
-
FlekkeN
aktív tag
Nem a helyesírással volt problémám, hanem a magával a szóval. Legalábbis azt hittem, de mostmár tudom így sokadszorra elolvasva hogy a szórenddel volt a bajom. Én így írtam volna a címet: dizájndíjas dokkoló és androidos csodakábel a j5create-től.
Csak azért zavart, mert a j5create elég furcsa név és valahogy 1 terméknek hittem vagy valami ilyesmi lehetett. Bocsánat a trollkodásért. -
cellpeti
nagyúr
jók azok a dokkolók
-
haxiboy
veterán
Az android mirrorhoz hasonló program már réges régen létezik. Teljesen ingyenes! Sőt! Vezeték nélkül is megy
Edit : Jah és az nem laggol ennyire!
Edit2: A cucc itt érhető el http://code.google.com/p/androidscreencast/source/checkout
-
JoeYi
őstag
jó nagy késleltetése van ennek a mobil mirrornak, így nem tudom mi értelme
-
Male
nagyúr
Ezt a kábeles összekötős dolgot nem értem... az Androidos cuccok távirányítására vannak programok, amik ezt neten keresztül megoldják... akkor minek kábellel összekötni, és úgy elérni ugyanezt, ráadásul dágábban?
-
FlekkeN
aktív tag
Csak az én szememet böki a "dizájndíjas" szó?
-
banhammer
veterán
Nagyon csecse ez a dokkoló.
-
törölt tag
nem rossz ez a dokkoló. az meg hogy másik géppel össze lehet kötni annyira nem nagy varázslat, ha halón lóg a két vas akkor a drag and droppon kívül a synergy nevű progival meg lehet oldani az egér+bill átvitelt, a vágólapot is. én azt használom már évek óta, és mivel gyak hálón átdobni se sokkal bonyolultabb a file-okat én maradtam annál a megoldásnál. egy kicsit most azért hiányzik a gépemből az usb 3...
-
Gusztáv
addikt
Ez a dokkoló nagyon nagy 5let, nem is értem miért nincs tele a piac USB3-as dokkolókkal. A kialakítás meg kimondottan egyedi. Én tuti vennék, ha lehetne itthon kapni.
-
ledgeri
nagyúr
Meg kell jegyezni a J5-öt...!
-
BioNiCMaN
addikt
Ovális, csak nem nagyon, a gumi talpak pedig alakjukból kifolyólag blokkolják a gurulást.
-
.mf
veterán
A dokkoló tetszik. Mondjuk a helyükben henger helyett inkább egy kicsit lapítottabbra formáztam volna, hogy ne guruljon el, ha megmozdítjuk a laptopot, vagy ki a laptop alól.
Valamint remélem kisebb méretben is lesz, mert egy 12"-es szubnoti alatt viccesen néz ki egy 17"-eshez való dokkoló, valamint a táskájába sem biztos, hogy befér.
A több gép összekapcsolásának lehetősége dokkolóba pedig külön pirospont.
Már csak az ára a kérdés. -
törölt tag
Mind a két terméket jónak találom. A kábeles megoldás viszont szerintem nem sokáig lesz piacképes, a dróttól hamarosan megis szabadulnak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest