Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
De van jobb: UT (természetesen szintén A3D-vel). Félelmetes élményt nyújt a fej mellett elhúzó rakéta hangja!
Gyanítom van Vortex chipes hangkártyád, így javaslom, hogy mindenképpen próbáld ki, még ha az FPS véletlenül nem is a te műfajod.Egyébként érdekes módon szerintem EAX-os játékok (amiket próbáltam idáig) nem tudtak olyan élményt nyújtani hangzás terén, mint az olyan társaik, amelyek A3D képesek.
"But at least the code looked good, which is the main thing."
-
hohoo
senior tag
nem lehet több mindent, max több marhaságot(ilyen enchancermarhaságokat), amik tönkreteszik a hangot/sokkal jobbak a zenelejátszókban... 5.1-re állítás pedig 3 kattintás, még az alap wines hd audio driverrel is.
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
Male
nagyúr
Egyrészt igen, az Aureal jó lett volna, ha megmarad.
Másrészt a piac zsugorodásában jelentős szerepe van a Creative-nak is. Pl én is vennék hangkártyát, mert ez az integrált VIA nem valami jó... főleg driverileg (elnémul, reccsen hosszabb szünet után, és ilyenek), de a hangja sem az igazi.... de nem veszek, mert elég rossz tapasztalataim voltak a korábbi Creative driverekkel, tartok tőle, hogy nem oldana meg semmit. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel...
Rudi: Igen, mennek arra a piacra, ahol sok pénz van... de a tülekedés is elég nagy ott már. Egy gyak. monopol piacot hagynak el egy zsúfoltért... így már nem hangzik olyan jól.
-
XY_Z
csendes tag
Nekem pont ellentétes tapasztalatom van, az alaplapi realtekkel hamar feladtam a küzdelmet hogy beüzemeljem az 5.1-et, míg a creatívval minden flottul ment és egyszer se volt gond vele... +egy sima audigy driverrel több mindent lehet beállítani mint a realtekkel, legalábbis nálam...
-
Cathulhu
addikt
A creativenak is kellett volna olcso, integralhato chipet biztositani az alaplapgyartoknak, es akkor a vevokben is lehet kialakult volna, hogy nekem ez az alaplap meger +1k-t ha hardveres terhangzast kapok melle. De nem, egyre dragabb kartyakat jelentett be, also kategoriaba meg teljesen kiherelt darabok kerultek, amik meg csak nem is nagyon ertek fel az alaplapiakkal, cserebe meg mindig 4-5-6k-t kertek ertuk, alsohangon.
Kinyirta a sajat piacat a creative, igy jart.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Raucher
tag
Sajnos nem nőne meg annyira, hogy a befektetett munka megérje.
Saját maguk hajtották el, közvetett módon, a vásárlóikat. A meghajtóprogramok vadászata megutáltatja a terméket, akármilyen jó hardvertulajdonságokkal rendelkezik.
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
M@trixfan
addikt
Azt mondja meg valaki, hogy ma kell-e még egyáltalán a hardveresen gyorsított hang játékokhoz? Ha van OpenAL akkor ugyanúgy van térhangzás több csatornán a játékokban nem?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
törölt tag
-
moha21
veterán
Nekem is bőven elég az alaplapi hangkeltő a legtöbb gépemben, mondjuk amelyiken erősítő és normális hangfal van abban a gépben van egy Audigy hangkártya, de az is filléres manapság, több meg nem nagyon kell zenéhez sem, kivétel ha valaki zenét szerkeszt vagy DJ-zik.
Szerk: Anno NFS3 már támogatta A3D, Dolby meg minden azóta se nagyon hallok olyan hangokat, mint abban a játékban. ( pedig 12 éves játék )
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
ftc
nagyúr
Behalt. De miért is?
A legtöbb PC-be alaplapi kerül: Realtek kevésre Via... ez teszi ki kb 85%-t a piacnak. Az egyik ok az, hogy elegendő lett az alaplapi hangkártyák használata otthonra. A második meg az, hogy lényegében fejlődés hangkártyákban nem nagyon történt, semmi oylan fejlesztést nem láttam mostanság amire azt mondom igen ez kell!
Máig állítom anno ha marad A3D jobban jártunk volna
-
titán
"többmagos hangprocesszor" marketingbullshit a köbön
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Gusztáv
addikt
A hangkártya piac gyakorlatilag behalt, pedig régen milyen jó kis pörgés volt . Viszont ez a webkamera elég jónak ígérkezik, és az ára sem olyan vészes.
Laci
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sajnos nem nőne meg annyira, hogy a befektetett munka megérje. Az új chipet is csak OEM szinten forgalmazzák. Ez jelzi, hogy mennyire lényegtelen a retail piac.
Nem veszik el a Creative csak nem fontos már annyira a hangkártyák piaca. Látható, hogy van nekik más is. A ZiiLABD chipek például egészen félelmetesek. 26 GFLOPS-ot még nem láttam mobil SoC-tól. És ez még nem a legnagyobb chip. Mennek arra a piacra, ahol van pénz. Ez teljesen logikus gondolkodás egy cégtől.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Himym
senior tag
Nem rosz, de inkább driverket kellene csinálniuk Win7-hez a hangkarijaiukhoz mert katasztrófásak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest