Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz
Pusztitusz
üzenetére
én is igy jártam a gigával.. vitte magával a procit is bár az "csak" egy e8400 es volt

-
W.Wilson
aktív tag
válasz
Pusztitusz
üzenetére
Nekem egy hónapon belül két Asus lap nyekkent meg, és mindkétszer vitte magával a 2600K-kat is, szóval azért nem ilyen egyszerű a helyzet.
Most épp ASRockra váltok. Előtte viszont 7 évig ment egy gépem szintén Asus lappal minden gond nélkül, meg most is megy, amikor épp a SB-es lap miatt nincs másik. 
Tanulság: minden gyártónak van jó és rossz szériája, de még a jó szériából is kifoghatsz egy rossz példányt, mert 100%-os kihozatal nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most épp ASRockra váltok. Előtte viszont 7 évig ment egy gépem szintén Asus lappal minden gond nélkül, meg most is megy, amikor épp a SB-es lap miatt nincs másik.