Új hozzászólás Aktív témák

• Vidala

senior tag

válasz nakos #73 üzenetére

Nagyon kényelmes kis noti "párnát" használok. Több óra sem probléma egy Pöang fotelban lábtartóval kiegészítve.
    Én ezt szoktam TV-re kötni, legfőképp ha mozizok.

Biztosan nem vesznek olyan sok ilyet arányaiban - főleg itthon - ezekből, mivel ár/érték arányban jobb egy asztali gép. Ez nem is volt vita tárgya. Nálam az étkező kialakítása nem olyan, hogy ez működjön.
    De az egy téves elképzelés, hogy virtuális illúzió volna a mobilitás egy 17" notival. Cipeltem eleget desktop PC-t monitorral lan partikra. Viszont ezzel simán megyek külföldre akár repülővel is, így a hotelszobában csak rábökök a helyi Wi-fi-re, vagy elindítok este egy jó filmet az ágyban fekve, vagy a nap közben készített fotóimat szerkeszthetem...

Ráadásul nem is az itthoni piac az elsődleges. Sajnos. Külföldön noti konfigurátorral szinte bármilyet rendelhetsz, itthon meg van 1-2 kombo, és kész.
    Simán látom magam előtt az amerikai, vagy koreai (stb) koleszos arcokat, ahogy este szétzúzzák egymást egy kis multiban.

Nézd, úgy látom meggyőzni nem foglak, de talán elgondolkodtat.

u.i.: Ráadásul nekem ez most visszahozta "A Számítógép" érzetét, mivel hamarabb tanultam meg betölteni a C64-en játékokat, mint írni-olvasni rendesen. Ehhez képest nekem az asztali PC mindig is egy furcsa dromedár volt a jelenlétével.

Új hozzászólás Aktív témák