Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidala
senior tag
Nagyon kényelmes kis noti "párnát" használok. Több óra sem probléma egy Pöang fotelban lábtartóval kiegészítve.
Én ezt szoktam TV-re kötni, legfőképp ha mozizok.Biztosan nem vesznek olyan sok ilyet arányaiban - főleg itthon - ezekből, mivel ár/érték arányban jobb egy asztali gép. Ez nem is volt vita tárgya. Nálam az étkező kialakítása nem olyan, hogy ez működjön.
De az egy téves elképzelés, hogy virtuális illúzió volna a mobilitás egy 17" notival. Cipeltem eleget desktop PC-t monitorral lan partikra. Viszont ezzel simán megyek külföldre akár repülővel is, így a hotelszobában csak rábökök a helyi Wi-fi-re, vagy elindítok este egy jó filmet az ágyban fekve, vagy a nap közben készített fotóimat szerkeszthetem...Ráadásul nem is az itthoni piac az elsődleges. Sajnos. Külföldön noti konfigurátorral szinte bármilyet rendelhetsz, itthon meg van 1-2 kombo, és kész.
Simán látom magam előtt az amerikai, vagy koreai (stb) koleszos arcokat, ahogy este szétzúzzák egymást egy kis multiban.Nézd, úgy látom meggyőzni nem foglak, de talán elgondolkodtat.
u.i.: Ráadásul nekem ez most visszahozta "A Számítógép" érzetét, mivel hamarabb tanultam meg betölteni a C64-en játékokat, mint írni-olvasni rendesen. Ehhez képest nekem az asztali PC mindig is egy furcsa dromedár volt a jelenlétével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Remaster kiadást kap a Sacred 2
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest