Új hozzászólás Aktív témák
-
iCook
csendes tag
Érdekesek, a karperec kifejezetten tetszik
-
szuper-t
őstag
Igen én is ezt vallom (kivéve a dx10-11) de a gyártók feladata nem az lenne h a mimnél frissebb szoftvereket adják el? (részesedést kapnak + ingyen reklámot)
ezért nem értem meg és valahogy marketing fogásnak tekintem (hisz a frissebb gépekre szinte már erőszak feltenni egy xp-t hangkártya, sata, lan,...)
és a legtöbb User ragaszkodik a jól megszokott rendszeréhez..
nem az XP-t használó usereket néztem le félre ne érts -
student
őstag
eee keyboardrol van valami hír hogy kb mennyi forintba fog kerülni? 70--90k-ból kijön?
már megvan 600 dodó-ér előrendelhető
kicsit sokkalom dehá nincs riválisa.
ps Waveface must have.
-
huszar90
aktív tag
A karperec nagyon tetszik
-
zoo8800
veterán
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Nem hiszem.
-
zoo8800
veterán
ezen a gépen vajon miért xp fut?
-
szuper-t
őstag
Metro 2033 beütés
nekem bejön csak működhetne is
-
Gomez86
őstag
A Waveface cuccok nagyon tetszenek. Volt már hír róluk korábban, de akkor még nem nagyon voltak működőképesek, és ezeken a képeken sem mutatnak sokat, de ígéretesnek tűnnek
-
bteebi
veterán
Egész tetszetős, dizájnos termékek. Szerintem amúgy - lényegében - mindegy, hogy valamelyik formaterv lopott-e vagy sem. A lényeg az, hogy szép legyen
. Nem tök mindegy, hogy előtte már megcsinálta a Sony, az Apple, vagy akárki? Ha jó, akkor csinálják mások is úgy!
Ilyen szempontból utálom a szabadalmakat (persze azért többnyire van létjogosultságuk...), bár amennyire tudom, formatervet nem lehet szabadalmaztatni... szerencsére.
-
Quan-Chi
őstag
a keyboard PC tényleg nagyon penge, bár szerintem nem a legjobb hordozhatóság és mobilitás szempontból. bár biztosan könnyű de az alakja miatt nem a legjobb , ettől függetlenül netezni zenéthallgatni szuper
-
Zodicus
senior tag
Az Eee Keyboard PC tetszik nagyon. Amire kellene, ahhoz pont elég.
-
Morden24
nagyúr
Hm, a CP5141-es háza nagyon tetszik, elfogadnám
-
^Clown
addikt
Tetszik a billentyűzetes dokkoló!
-
Mikiller
aktív tag
Igen, ez már a XXI. század
-
Quan-Chi
őstag
nagyon jó termékek, mind tetszik
-
cwn
tag
appletol lopott designal konnyu viritani
amugy a karperec jo otlet lenne csak nem igy, hanem ugy hogy van egy mobil telkonk es amikor nem hasznaljuk rahajtjuk a csuklonkra, ahelyett hogy a farzsebbe raknank -
Angel1981
veterán
Nincs hiány innovációban!
Ez az Eee Keyboard nagyon tetszik, remélem lesz piaca!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest