Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
Jó kis cuccok, kíváncsian várom a P55-ös deszkákat!
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
1101HA - Atom van benne az egy dolog, de mi hajtja a kijelzőt? Néztem neten, de ott sem nagyon írták a grafikus részt. Biztos ceruzával rajzolnak rá kis intel manók.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
WilliamGhost
tag
végre 11"-os netbook itt is
There is no cloud, just other people's computers!
-
twollah
nagyúr
Uj AMD-s alaplap nincs?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz VaniliásRönk #5 üzenetére
Haggyad koma, az mán útraold! Pajtába sem mutatkoznék olyannal eh
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha ottvagytok, IRL, mondjatok meg a sracoknak, hogy a Phenom II microcod update elfer az M2N-E biosba, nem buknak vele semmit ha tamogatjak. Ha nem, legfeljebb én sem veszek több ASUS cuccot..
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Tidus
addikt
Érdekes az új M4A785-V PRO, a világ első DirectX 10.1 API-t támogató alaplap! Kíváncsi leszek a paramétereire!
Viszont a képen, szerintem műkődés alatt álló alaplapon, nem látok MOSFET hűtést (bordát)?? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz gixxer-tomee #9 üzenetére
Nézheti szerencsétlen, ami nincs azt nem láthatja. Egyébként sem értem miért kell túllihegni ezt a dolgot, ezen az alaplapon pl. ha jól számolom 9 fázisra jut az ált. 65-95W-os fogyasztás, nem fognak megsülni a FET-ek, nem olyan rossz a hatásfokuk.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz VaniliásRönk #10 üzenetére
Valamit tudnak a készítők, nekem a 790GX-es lapomban mindössze 4 fázisú a tápkör, mégsem van borda. Viszont rendesek voltak, mert fúrtak két lukat, így aki akar, tehet rá egyszerűen.
#5 - Ja akkó nem szótam eh
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
Most ez hogy van, egy időben van az E3 és a Computex, vagy a kettő össze lett házasítva, esetleg valójában ugyanaz a kettő?
-
Vassili
tag
Faja a "kis" ASUS moncsi, de az árára majd kiváncsi leszek... TN-film panel ellenére gondolom nem lesz olcsó mulatság!
-
Tidus
addikt
válasz gixxer-tomee #9 üzenetére
Te hol, és mit látsz, ?
#10) VaniliásRönk: Jó az ötlet, utólag én is a fogyasztásban gondolkodtam!
-
arn
félisten
ezeknek az uj eee pcknek annyi koze van az eredeti koncepciohoz, mint nekem.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
VaniliásRönk
nagyúr
11.6"-os monstrum, hú anyám...
Szerk.: Szerintem a méret ideális, az más kérdés, hogy a belegyömöszölt vas ugyanolyan harmatgyenge ipari hulladék mint az első netbook esetében volt.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Vassili
tag
válasz VaniliásRönk #17 üzenetére
Akkor bocs nagynak látszik a képen! Ezt benyaltam...
-
BloodRay
veterán
Az biztos...
Egyébként mivel sehol még csak meg sem említik teljesen véletlenül pont ezt az alkotót(még a dobozán sem -> link) elég valószínű, hogy semmi extrát nem tud a többi netbookhoz képest ilyen téren."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
tome.jr
addikt
ASUS Mars nem volt kiállítva??
-
őstag
Milyen kis dízájnosra sikeresett a 1101HA...
-
törölt tag
a vékony monitorok nagyon komolyak. simán kellene kategória, esetleg érintésérzékenyen... sokat kérek?
-
DroneZ
aktív tag
váó alaplapok és az ultravékony monitorok bitangul néznek ki. utóbbiaknak kíváncsi leszek a tudásukra.
-
zed1983
őstag
Kíváncsian várom a többi gyártó p55-ös lapjait is...
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Loretto
veterán
Ez az ONFI slot életképes megoldás? Nem igazán hallottam/olvastam még semmit róla.
Soirée...
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz VaniliásRönk #10 üzenetére
Sztem jól számolod. Én csak ellenőriztem a látóidegeket!
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
forgonati
őstag
Végre, kijön egy 11"-os nettop. Legalább már kihasználják azt a sok üres helyet. Milyen ronda volt már, 8,9"-os nettopoknál a nagy marha üresség a kijelző körül.
Keelah Se'lai!
-
keIdor
titán
Majd kiderül, ha megjelenik a P55, de szerintem nem lesz az. Az az érdekes, hogy ezekre az olcsó deszkákra ráteszik, a SATA 3-at szintén, a drága X58-on meg egyik sincs...
Örülni fognak az i7 tulajok, én áldom az eszem, hogy ellenálltam, és nem váltottam.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
janos666
nagyúr
A SATA3 jó dolog lehet majd egyszer, az a memóriaslot is talán érdekes lesz páraknak (de nem azoknak akiknek már SSD-n van a windows...)
Viszont nem valami lenyűgözőek ezek az ASUS lapok, a P57-es mégcsak elmegy, de a többin eléggé visszafogottnak tűnik a CPU tápellátása (bár kitudja egyenként hány A-esek a fázisok), nincs túlhalmozva PCI-E slotokkal se.
A slotok is direkt hülyébben vannak kiosztva x38/48/58-hoz képest. Gondolom azért nins túlhalmozva PCI-E foglalatokkal, mert nem futotta túl sok sávra a vezérlőben. (igaz a 16x foglalatba is belemegy az 1x hangkártya/tunerkártya is )
Szerk: Bár most látom, csak a két kissebb modellen van kevesebb PCI-E 4x, de több az 1x, ott már lehet helyet találni hangkártyának. (a kissebbeken ugye könnyen kitakar egy 4x-et a VGA, és csak szorosan férne el a következőben is, esetleg rontva a szellőzését, ha olyan a hűtése)[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- DELL Alienware AW2725DF 26,7" QHD OLED Gaming Monitor 3 év GARANCIA
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest