- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Dell notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Próbálta valaki lan-on? Egyik pajtással kiprbáltuk, de win7 alatt a netes játékhoz szükséges program nem hajlandó lefutni. Hamachin keresztül egy neten talált lan patch segítségével megy, azonban engem nem lát senki, és az én általam indított map-okat sem. XP alatt problémamentes a netes beállítás és a lan is.
Előkotortam nosztalgiából a red alert 2-őt, és ott is ugyanez a probléma jelentkezik. Nem tudom, hogyan tudnám megoldani. Elsőként az IPX protokoll problémát sejtem a háttérben, de nem vagyok meggyőződve, hogy valóban ez a hiba forrása. -
MaSzKa
senior tag
nekem most winxp-n 1280x1024-ben néha belassul scrollozás közben is
már a 2 pályától kezdve ha sok ember vanpedig a game sebességét felvittem maxra
-
Archer
őstag
válasz
#65675776 #46 üzenetére
Hát ha úgy nézzük egy szabvány dvd tároló polcara vagy ilyesmi helyre nem fér be de nekem pl. a gép fölött van egy polc, annak a tetején jól mutat. Tegyük hozzá, nem vagyok már egy nagy játékos, hogy minden szir-sz@r játékot megvegyek de ezt szerintem megérte megvenni.
-
törölt tag
Nem is tudom. Így kemény dobozban elfoglal >2x annyi helyet. A kézikönyv meg csak felsorolja az egységeket és épületeket, illetve a hotkey-ket. Kb semmit sem ad hozzá. Meg ott van az az élbehajlított poszter, amiről a hajtásoknál lepattogzott a papír felső fényes rétege. Nem igazán érzem plusznak mindezt. (Amikor vettem még csak ez a verzió létezett, ma 100%, hogy a szimpla lemezest venném.)
-
Archer
őstag
válasz
#65675776 #25 üzenetére
Igen, képek/videók, semmi igazán érdemleges de nem is magára a 2. dvd-re értettem hanem a kiadásra (rendes keménypapír doboz és csak azon belül a dvd tok, vaskos kézikönyv). Mégsem csak egy 10Ft-os legolcsóbb műanyagból készült tokba van bedobva a lemez ahogy mostanában szokás.
-
Ren Hoek
veterán
Hát srácok, szerintem nemcsak nekem romlott pár dioptriát a szemem a GDI és NOD harcokban
Le is húzom...
-
LaMotta
aktív tag
válasz
Gregorius #26 üzenetére
Hmmm... Ezzel az erővel, hogy ha ingyenes... Szabadon is másolható, nem? Ergo lemásolod havertól... Vagy lerántod valahonnan (nem boltok polcáról
!!!) és használod ingyen? Gondolom van benne egyfajta kukacoskodás, hogy nem.. De ez lenne a legjobb, mert a jelenlegi ingyenes formájában nem tűnik olyan könnyen működtethetőnek
...
-
atike
nagyúr
Tök jó, anno megvettem eredetiben őket...
-
MaSzKa
senior tag
én szinte az összes C&C végig vittem mindenkivel
a Firestorm maradt ki egyedül
magyaritasok.hu-n találtam hozzá magyarítást
lehet elkezdem megint1280x1024-re is be lehet állítni a felbontást
csak át kell írni a cfg-ta Tib sun-nal kedveltem meg a stratégia játékokat
a hangulata utánozhatatlan
az új már nem ennyire jó, de az se rossz
-
Polllen
nagyúr
Szedem, bár nekem mindig ez lógott ki a legjobban a sorozatból...
-
elithun
őstag
Lehet, hogy kipróbálom őket, a Tiberium Warsban (azzal kezdtem a C&C sorozatot) nem nagyon tudtam, hogy mi miért van. Köszi az ingyenes letöltést.
-
BLiNk3r
senior tag
Én is nagyon sokat nyomtam a TibSunnal a régi szép időkben - nosztalgia gyanánt le is húzom gyorsan, aztán mehet a skirmish
-
EczkE
veterán
Leszedjük
-
Gregorius
őstag
Ehhez arc kell. Kisnittelték a First Decade DVD-ből a TibSun fájljait és mellébasztak egy reg fájlt telepítő gyanánt.
Tudom, tudom, ingyen van, nem akar senki hozzányúlni, de könyörgöm, olyan nehéz lett volna a két eredeti CD image-t odacsomagolni, mint a C&C Goldnál vagy a RA1-nél?
-
v!ct0y
veterán
Már csak 10 óra és ki is próbálhatom..
-
LaMotta
aktív tag
Részben csatlakozom az előttem szólókhoz!
Örülök, hogy megjelentek ingyenesen. Az ilyen húzások igazán pozitív képet adnak a kiadóról!
Ráadásul a TS szerintem még mai szemmel is egy élvezhető, izgalmas játék. -
- = Zk = -
félisten
Nadon jó. Ezt lerántom telóra. Ha lesz laptopom, majd felheggesztem
-
Archer
őstag
Az illetékesek az EA-nél biztos beettek valamit aztán betegek lettek, hogy ingyen letölthetővé tették a játékokat. EA-ra nem éppen jellemző mentalitás de mindenképpen dicséretes.
Bár én nemrég vettem meg az eredeti kiadású The First Decade-et elég jó áron, aki rajongója az eredeti C&C játékoknak (és nem azoknak a valamiknek amik most ilyen néven futnak), szerintem mindenképpen szerezze be a The First Decade-et, lehetőleg az első kiadású, 2 DVD-s kiadást, nagyon igényes. A Classic már nem az igazi (bár 2k-ért az is best buy). -
]Phobos[
senior tag
Tiberian Sun RULZ!!!
-
ftc
nagyúr
kb 2 hete vettem a meg a first dekadeban ezeket
-
hackeeeee
Jómunkásember
Win7 tulajoknak üzenem, hogy megy 7 alatt is.
Bár én alapból xp kompatibilis módban próbáltam, és megy. Jah és 64bites. Szal sztem 32bit alatt is megy. Szal sztem aki Vistát használ, az is próbálja alapból kompatibilis módban futtatni.
Mellesleg még 2 link a letöltéshez, esetleg bele lehet írni a hírbe is:
-
v.tom
őstag
a tib. sun vadállat egy játék volt anno.
Le is töltöm mindenképpen!
-
Joe.36
addikt
Végre valami elkezdődött...
-
BloodyEddie
őstag
Kár hogy kimaradt az életemből
-
Sicilian
addikt
Huuhhhúúú
Mennyit játszottunk régen ezekkel, ezen nőttem fel, gondolom nem Én vagyok ezzel egyedül...Eddig nem is, most letöltöm mindegyiket
Azért a mai napig szívesebben játszok ezekkel a részekkel, mint az utóbbi 3 résszel
-
Loader
tag
Nektek hogyan sikerült elindítani? Én Vistát használok. Hibaüzi: Az eljárás belépésipontja (SMapLS_IP_EBP_12) nem található a DLL-ben. (KERNEL32.DLL).
Vagy telepítsem a DirectX3-at? Mert ezt szkippeltem a telepítés alatt gondolván, hogy ezt talán még sem kéne. -
aram01
nagyúr
végre egy pozitív dolog
-
Slystyle
őstag
Én is most akasztgattam a TS-t, a GDI-al már majdnem végeztem is
-
littlelion21
addikt
De jó lesz úgy 11 évet visszamenni az időben....
-
daninet
veterán
én a tiberian sun-al játszottam rengeteget. fél fiatalságom ebbe a játékba ment bele
-
iSonic
addikt
Red Alert-et le is kaptam nagyon feelinges
-
Depression
veterán
Ez ám a reklám!
(bár azt hiszem, nekem még így sem kell) -
Tikakukac
titán
Első játékaim között voltak, bele is öltünk több száz órát a haverokkal
-
8nemesis8
veterán
Hatalmas játékok ezek ez biztos, remélem egyszer a Red Alert 2is ingyenes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ingyen tölthető a C&C, a Red Alert és a C&C: Tiberian Sun.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Külpolitika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest