- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Cyberpunk #19 üzenetére
Fordítsuk meg: ha megjelenik egy Battlefield, egy Counterstrike, egy DotA, egy League of Legends stb., akkor senkit sem érdekel, hogy nincs single (vagy ha van, mint a Battlefieldnél, akkor rövid és érdektelen).
A C&C ezzel a résszel műfajt vált az RTS-ből az MMORTS-re. Az utóbbi nem olyasmi, amire jellemző lenne a single mód. -
Milkoma
csendes tag
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
Ahogy nekem is fontos. De egy olyan játékot, ami eleve multiplayerre helyezi a hangsúlyt, már a megjelenés előtt leírni azért, mert nincs benne single, elég nagy ostobaság. Én azt mondom várjuk meg mi lesz a vége, ha nem tetszik, nem kell vele játszani. De részemről szerintem lesz egynéhány órám a játékban.
-
nkmedve
őstag
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
Ja és vannak akiket csak az érdekel, mint például én.
Úgy tűnik, hogy C&C sorozat ezzel halott (eddig nem tudtam hogy a Generals 2 F2P lesz, úgyhogy az egész hir meglepett), már csak egy új Red Alert-ben lehet bizni.
Jelent meg az elmult években használható RTS aminek volt single része?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged