Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz D1Rect #69 üzenetére

Ezért írtam 10-20 évvel ezelőttöt. 94'-ben már jócskán volt NFS PC-re. Meg wolf meg doom és hasonlók. Konzolok akkor is voltak. PS1, PS2. Sőt, akkor még volt "óccsó" vetélytárs is. :) ilyen gagyi kínai konzolokra gondolok. Amiknek ugyan sok közük nem volt egy PS-hez, de gagyi játékokkal azon is lehetett játszani.
    Na és mégis ment a PC-s játékbiznisz. Mondjuk nem is jött ki ennyi új játék PC-re, mint manapság! Ezért könnyen lehet, hogy a kevesebb játékmennyiséget valamivel igényesebbre tudták megírni és arányaiban véve többet kaszáltak egy játékon mint most. Könnyebb volt eladni mondjuk évi 1-2 játékot egy gyártónak, mint manapság ezt a több tucatnyit.

szerk.:

Amúgy az ilyen Free2play megoldásokban ahol ahhoz, hogy teljes lehetőségében tudj játszani a játékkal meg kell venned bizonyos dolgokat, upgradeket az a szar, hogy az ember nem tudja még az elején, hogy megéri-e. Mert eljutsz egy bizonyos alap szintig a játékkal, aztán ha akarsz valami komolyabbat akkor meg kell venned mondjuk a mamuth tankot (CNCTW-nél maradva), vagy épp ha tech levelben akarsz fejlődni akkor az ahhoz szükséges épületet szintén meg kell venned kp-ra. Na de mivan akkor ha a játék még ezekkel együtt sem tetszik... Online sem. Akkor kiadtál egy rakás pénzt és az itt elhangzottak alapján az lehet akár többe is kerül, mint egy mezei Steamről letöltött játék.

Mert normál esetben az ember letöltheti a teljes játékot, játszik vele, és ha tetszik annyira, akkor megveszi boltban / steamen hogy tudjon vele online is játszani. Na de itt ki fogja megkockáztatni?

Hasonlóval találkoztam már Androidos játék kapcsán. Egész kellemes játék. El lehetett benne jutni egy alap szintig majd utána már fizetni kellett hogy tovább juthass. Hát letöröltem inkább, annyit nem ért. Illetve lehet ért volna, de nem tudtam kipróbálni és így inkább nem kockáztattam.

Új hozzászólás Aktív témák