- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.j.
csendes tag
Engem érdekel milyen lesz, várom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a videó még egyértelműen csak a motor bemutatására szolgált, kint is volt, hogy alfa verzió. Ha sikerül átörökölni rendesen a dolgokat a Generalsból és még fel is javítják, akkor jó lesz ez a játék.
F2P alapon meg lehet jó játékot csinálni, ott van példának az STO, ami nem lett pay to win játék.Mondjuk remélem egy rendes AI-t összehoznak majd, mert a Generals AI-ja csak addig tudott valami értelmeset csinálni, amíg volt érc a mezőn, bár addig is csak annyit, hogy ontotta az egységeket...
- = Zk = -: talán CnC4 nem azt csinálta? Ez már az első videó alapján is fényévekkel jobb.
-
gantum
tag
csinálj egy jó játékot, add el az EA-nek és dőlj hátra, nézd hogyan ba***ák el.
képek tetszettek annó, de ez a videó, ez... nagyon gagyinak tünik a játék.
valami indie rtsnek elmenne, de nem komoly játéknak.
-
D4M13N
aktív tag
Jó ez,jobb mint az eddig produktumuk amit összekalapoltak(vagy kalapáltak) az utóbbi években.
-
_Szasza_
tag
A füst meg a robbanások jól néznek ki, sőt, tuti ki is fogom próbálni, de szerintem már kicsit sok rókabőrt húznak le erről a C&C - ről....
-
Nekromata
csendes tag
Lehet majd venni egyedi sapkát a tankokra?
Egyébkén a videó nem volt meggyőző nekem. A grafika szép, de az egységek viselkedése nem túl kifinomult.
Persze mit várjak ingyen? (lehangoló) -
AS
félisten
Igen! Ez tényleg Generas2
Egyik kedvenc stratégiám. Ha nem lesz túl nagy előny a fizetősöknek akkor nagyon jó játék lesz. ÉN várom.)
-
LNx
tag
mar bocsanat, de ugy szar ez az egesz eladasi modell ahogy van
keptelenek mar jatekot fejleszteni? csinaljanak egy kiados, erdekes, mozikkal tuzdelt c&c rts-t. legyen benne sok oranyi single, legyen benne egy jol testreszabhato multi, es vennek mint a cukrot
raadasul pont a generals a leggyengebb IP az egesz c&c univerzumban szvsz -
Malachi
veterán
olyasmi lesz ez a fizetős modell, mint a WoT-ban? mert elég állatul néz ki így elsőre, ha jól csinálják, lehet belőle valami...
nagy kár, hogy csak később lesz rendes kampány.
-
Buster17
addikt
Kedvenc játékaim közé tartozik a C&C, de aztán megláttam, hogy Free-to-Play
-
front3r
őstag
Nekem eddig nagyon tetszik. Csak a mikrotranzakció ne jelentsen előnyt, please!!
-
pkornel
aktív tag
Azért én egy játékos kampányt azt jobban tolnám mint ezt a multis izét :/
Én szerintem ki sem próbálom mert tuti nem fizetek azért hogy valami fejleszteni tudjak!
Így kel elrontani egy jó sorozatot! -
Angel1981
veterán
"erveik szerint szeretnék a teljes C&C univerzumot áthozni a játékba, így örülhetnek majd a Red Alert és Tiberium rajongók is."
Most akkor mi van?
Ez nem a C&C TW közvetlen folytatása?
Szerintem 10 rajongóból 9 azt várja! Jöjjön már az epikus csata a Scrinekkel! Vááááá! -
MezeiPocok
csendes tag
Ha ez olyan lesz, mint a régi C&C amiben ásványt kellett gyűjteni, épitkeztni, gyártani, fejleszteni akkor kell! Ha belegondolok, hogy ingyenes lesz és mikrofizetős akkor már nem vagyok benne biztos, mert vannak alap egységeid és úgy fejlesztesz és gyártasz modernebb egységeket, hogy valódi pénzt tolsz a játékba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem nagyon vágom hogy akarják behozni a RA meg Tiberium világát, de érdekesnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ubuntu Linux
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged