- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TV antenna és jelerősítés
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
A kiadók feladata megoldani a problémádat. Jó minőségű játék, esetleg multira alapozás, sorozatszám hiányában hátrányt szenvednek a warezosok. Mindent leírtak előttem. De warezolók akkor is lesznek. Egy NFSnél például tök8 mit hogy szenvednek és mennyire; a játék annyira szar és olyan szinten nincs kitalálva hogy az eredeti verziósok sokkal nagyobb játékélményt kaphassanak hogy csoda.
Ha az ember tudja miről marad le eredeti hiányában akkor megveszi. De lássuk csak: RA3-t 3x telepítheted? Hát ennek mi köze van a warezolókhoz??? Színtiszta kib@szás az egész. Ahogy a CNC4nél is, a folyamatos netkapcsolat feltétele.
Én megértem a problémádat, de ez ellen nem a warezolóknak kéne megtérniük, ilyen lehetetlen feladatra nem lehet vállalkozni. Az említett megoldások viszont egyszerüen mintha pont ellenkezőleg hatnának, ilyen feltételek mellett csak több lesz a warez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- TV antenna és jelerősítés
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest