Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
A kiadók feladata megoldani a problémádat. Jó minőségű játék, esetleg multira alapozás, sorozatszám hiányában hátrányt szenvednek a warezosok. Mindent leírtak előttem. De warezolók akkor is lesznek. Egy NFSnél például tök8 mit hogy szenvednek és mennyire; a játék annyira szar és olyan szinten nincs kitalálva hogy az eredeti verziósok sokkal nagyobb játékélményt kaphassanak hogy csoda.
Ha az ember tudja miről marad le eredeti hiányában akkor megveszi. De lássuk csak: RA3-t 3x telepítheted? Hát ennek mi köze van a warezolókhoz??? Színtiszta kib@szás az egész. Ahogy a CNC4nél is, a folyamatos netkapcsolat feltétele.
Én megértem a problémádat, de ez ellen nem a warezolóknak kéne megtérniük, ilyen lehetetlen feladatra nem lehet vállalkozni. Az említett megoldások viszont egyszerüen mintha pont ellenkezőleg hatnának, ilyen feltételek mellett csak több lesz a warez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D9 Max Gen 2 robotporszívó, 2030-ig garanciával
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest