Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
De van. Az 1.
Annyian istenítik a 2-őt, hogy milyen fasza lett, valahol meg is értem, mert azok sztem nem az 1-en nőttek föl. Mi rengeteget játszottuk az 1-et hálóban (singleben meg hányszor kijáccottam), és amikor kijött a 2, csak egy párt napig tetszett, utána visszasírtam az első részt.
A 2 már nem azt a hangulatot sütötte magából mint anno az 1. Az egységek, a pályák, a hangulat egy teljesen más játékot formáltak meg. Nem lett rossz nem azt mondom, de számomra az már nem az a RA volt. Pedig nem tartom magam földhözragadtnak, és konzervdoboznak, mert nyitok az új dolgok felé is.
A 3 még rátett egy lapáttal a "gagyiságra", kb. 2 napig próbáltam vele játszani, de egyszerűen idegesített a tudat, hogy ezt merik RA-nak nevezni. Egy teljesen más címmel még element volna.TS-nek szintén fenomenális atmoszférát sikerült teremteni, a C&C 3 meg sem közelíti, bár nem tartom azt se rossz játéknak.
Dune 2 és 2000-ről szintén csak ódákat tudnék zengeni. Kár, hogy ezt a vonalt nem vitték tovább, bár félek, hogy szintén nem kapnánk olyan minőséget mint amikor ezek megjelentek. -
h.adam.92
őstag
van bétakulcsom ehhez az izéhoz, nem kell alá óriásvas, a jelenlegimmel simán megy csut maxon 1280*1024-ben, de én csalódtam a játékban, de mivel csak abétával játszottam, lehet h még tartogat számomra pár dolgot a teljes, hát legyen így
csak nemtetszik, h pontfoglalósba ment át a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Gear S3 - második kör
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen egeret válasszak?
- Robotporszívók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- World of Tanks - MMO
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest