Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Danika
csendes tag
Helló!
Ha kell Teamspeak szoba szóljatok!
Erre az IP-re csinálnék! 85.66.197.199:8767
Mindegy milyen játék klán!
COD,Battlefield........
Nyugodtan szóljatok: pelyhedani@citromail.hu
Ha valaki nem tudja akkor elmondom hogy ez egy program amivel játék közben lehet egymással beszélni! (Híres) -
Nunder
őstag
válasz
Shrike7973 #18 üzenetére
Akkor a konzolosokat miért húzzák le ennyi pénzzel?
-
Shrike7973
senior tag
PC sek ingyen hozzájutnak június végén 1.5 patch formájában.
-
srph25
tag
legjobb tudomásom szerint ezek a map pack-ek fizetősek xbox live-on, úgyhogy sztem pc-re biztosan nem fogják ingyen kiadni
edit: csak most olvastam el a cikk végét ^^szóval sanszos h bejön a tippem.
-
LackoMester
addikt
kaptam emilt én is,h.töltsem le,(vegyem meg)de mire?...PC-re nincs...amugy is,nemnagyon érdekel...
-
Prof01
veterán
Jó lett az biztos!
-
Anubiss
tag
Ki fogják egyáltalán adni PC-re!?
Mi PC userek is érző, emberi lények vagyunk!
-
D.Orion
veterán
A WaW-ot nem az Activision készítette nem?
-
Korcsii
őstag
egyszer kellene csinálni egy óriási mapot, egy óriási szerveren, és mind az 1 millió gamert ráengedni.... az milyen lenne már... tudom, jó pinggel szinte lehetetlen lenne megvalósítani, csak most valahogy ez pattant ki az agyamból a hír olvasása közben...
Új hozzászólás Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest