- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Gregorius #14 üzenetére
[link] Itt, de pontosat sosem fogsz találni...én még egykori wii tulajként néztem itt (vizslattam hogy ha meglesz ennyi meg annyi eladás biztos bejelentik az egyszemélyes komoly hangulatú jó játékokat is mert nagyon kevés volt rá, hát nem, wii party konzol marad elsődlegesen, pedig szuper játékok jöhetnének rá)
Egyébként a warez téma kicsit elgondolkodtató. Az egy gépre jutó játékeladások tekintetében az x360 gépei jobban állnak. Ha a warez annyira döntő tényező lenne, akkor úgy gondolom hogy a korábbi megjelenés és a több játék nem mutatkozna a szoftvereladásban. De mutatkozik.
Illetve meg lehet nézni a gamer365 fórumában, hogy mennyire pörög a ps3 és az x360 eredeti játékok adás vétele az "eladó játékok eredeti" nevű topikokban (mindkét szekcióban ez a neve). Ps3-nál a legfrissebb 50 hozzászólás utolsó kommentje (50. legfrisebb) dec 12., péntek 11:08-ig nyúlik vissza. X360-nál ez a szám: ma 9:42. Elég beszédes, pedig azt hiszem a magyar piac erősen warezfertőzött. De kíváncsi voltam miattatok mert szerintem is sok a warezbéla
de meglepett a dolog. Ráadásul ps3-ra auchenben
láttam hogy nagyon jó áron vannak nagyon jó játékok, platinum kiadással 6k. Teljesen korrekt. Szóval ps-t az ág is húzza, ettől többet érdemelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest