Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
Tudja valaki, hogyan kell életre kelteni ennek a billentyűzetnek a makróit?
A saját programjában beállítottam mindent, de hiába. aszerint semmit se csinál Windows 10 alatt. -
atidzsiforc
őstag
válasz
SunMount3r #15 üzenetére
a mizarban levo az a hasznalhatobb lezer kategoriajaba esik. nekem van egy, eleg sokaig hasznaltam, nem volt vele bajom, pedig en is optikai parti vagyok inkabb.
-
tDr1v3r
veterán
Miért maradjon ha jó cuccokat is gyárt? A mechanikus QuickFire-k és a Novatouch TKL kifejezetten jó billentyűzetek, GH-n, Deskthority-n /r/MK-n is rengetegen használják és ajánlják. Okkal.
Mondjuk szerintem a gépházaik kifejezetten ízléstelenek, de kinek mi nyilván...
(#2) h1mpi: ANSI is love pedig.
Sokkal kényelmesebb a hosszú Enter és a Shift szvsz.
-
CsonkaImo
addikt
Már régóta jelen van a perifériák között is a CM, headset-től a az egérig. Van jobban sikerült termék, és akad elég gyenge minőségű is, ár/érték aránytól függően. Ha megfizeted akkor bizony vannak jó cuccaik. Ugyan ezen az úton halad egyébként a Corsair, sőt az Asus és a HyperX sem marad ki.
-
snecy20
nagyúr
Csak azért, mert egyre nagyobb divat lett a gyártók körében átlépdelni mindenféle más piacra. Kérdés hogy jelen esetben ez nem csak egy olcsó marketingtrükk azok behálózására, akik mondjuk évtizedes szinten CM használók. Ezzel persze nem vontam kétségbe azt hogy ne tudna a CM helytállni itt is.
-
snecy20
nagyúr
Nem lenne elég, ha a Cooler Master megmaradna a hűtéseknél meg a gépházaknál?
-
szebe
addikt
Játékra lézeres egér
Ha 3.0 hasonmás kell, akkor ott a Zowie EC-x. Igaz drágább picivel, de megéri. -
h1mpi
félisten
válasz
SunMount3r #15 üzenetére
Várj én billt akarok nem egeret
-
h1mpi
félisten
válasz
SunMount3r #13 üzenetére
Nem ismerem az Alcort! Az milyen?
-
CsonkaImo
addikt
A magyar kiosztású billentyűzetekre általában 2 soros enter kerül. Szóval ha tetszik, érdemes megvárni lesz e HUN kiosztás.
Más: Lehetne mechanikus. Nem muszáj, hogy Cherry legyen, de egy olcsóbb megoldás jobb lett volna mint a membrán. Nekem a Tesoro Excalibur most a favorit 20k körül. Magyar, van szabályozható világítás, szolid a külseje és mechanikus.
-
mepet
addikt
Gumírozott billentyűk? Ez nem gyűjti nagyon a dzsuvát?
-
h1mpi
félisten
Tetszik ez a bill. kár, hogy az enter a kisebb típus
-
Rossi
addikt
A billentyűzetre vevő lennék, legalábbis ha továbbra sem lesz 10-15k körül Razer bill. magyar kiosztással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Cooler Master játékosoknak szánt almárkájának két újabb képviselőjét.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest