Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
bakker ezt nem gondoltam volna hogy ilyen funkció is be van építve a zen micro-ba: bennt volt a kocsiban, elindulok, bekapcsol automatikusan mert rá van kötve a szivargyújtóra, és 10 mp múlva kikapcsolt kiirta a képernyőre hogy overtemperature shuting down... nemsemmi. tök jó hogy védve van a túlmelegedés ellen!
-
stargazer
senior tag
uccsó darab volt, végkiárusítás. én is majdnem leestem a székröl mikor megláttam. nem nagyon volt kiplakátolva, szinte épphogy csak lehetett látni. egy félreeső kis polcon legalul volt. azt mondta a srác az uj zen vision meg ilyenek jönnek már helyette ugyhogy a kutyának nem kellenek... nekünk kellett.
-
stargazer
senior tag
helló!
megpróbálom feltámasztani a topicot: vettem egy Creative Zen Micro 6GB fehér mp3 játékost. a lényeg: le volt árazva 29.900-ra mert az utolsó 3 darabtól akartak megszabadulni. nem csodálom hogy 69.900-ért nem kellett senkinek. egy utolsó Zen Touch is akadt, amit 89.900-ról áraztak le szintén 29.900-ra. hihetetlennek tartom még most is hogy VELEM ilyen mák előfordulhatott. elhoztuk a Touch-ot meg 2 Micro-t.
mindig is nagyon ízlésesnek és igényesnek tartottam a Creative termékeit, és ebben az esetben sem kellett csalódnom! hihetetlenül elégedett vagyok vele és nagyon-nagyon klassznak találom! -
Csacsy
csendes tag
Sziasztok!
Nem volt időm végigolvasni most minden hozzászólást, de láttam már h valahol úgy árulják h az alapcsomagban nincs benne az adapter, azt külön kell venni (7500 ft)...ez csak vmi speckó eset? Mert elég képtelennek tartom h adapter nélkül áruljanak egy ilyen kütyüt!
Ha valaki már rászánta magát a megvételre kérem írja le h volt e benne alap vagy nem. Csakhogy legyen álláspontom is, így látatlanban nagyon prof kis gépnek tűnik és ezt az írásaitok is igazolták, vsz meglepem magam egy ilyennel a közeljövőben
Előre is köszi a választ.: Csabi -
modestmouse
csendes tag
Szejasztok....Lenne néhány kérdésem.Ugyebár a Creative 6GBs lejátszo 60ezer,az ipod mini 6GBs meg 75.ennek csak a márka az oka?Mert a közeljövöben vennék vmi hasonlo lejátszot,de a Creativrol nemsok mindent tudok.Igy képröl,meg a leirtak alapján nemsok különbség van ez és az Ipod között,és még árban is jobb.Akinek van ilyen az irjon rola vélemnyt!köszöntem,modest
-
Raymond
titán
''Ez a cikkben valahogy nem jött át,...''
Lehet hogy valamit felreertek, de csak hogy vilagos legyen: a cikket nem en irtam
''akkor VAJON mi a halálért konfiguráltad épp úgy, hogy ennyire hasonlítson az iPodra?''
A kepeken nem is lathatod a fo menut. Csak par almenu lathato (pl. a Music Library) es a Now Playing kepernyo. Egyebkent a menu, az elnevezesek es a lejatszasi struktura ugyanazok mint ami az elso Nomad Jukebox-al lettek bevezetve, ami meg az elso iPod elott jelent megValtozasok annyiban lettek, hogy az uj funkciok is belekerultek. A Music Library, Now Playing, a tarolt es az aktiv Playlist-ek mind-mind ugyanaz mint eloszor volt.
Komolyan mondom mielott tovabb folytatjuk nezd meg a lejatszot, mert ugy nehez diskuralni valamirol hogy az egyik fel nem ismeri a vasat
[Szerkesztve] -
bandikaa
csendes tag
Ok, akkor van tapasztalatod. Ez a cikkben valahogy nem jött át, de mind1.
A hold kapcsoló funkciója számomra is egyértelmű,
A kijelző.... hurrá, legyen igazad. De ha szabadon konfigurálható, akkor VAJON mi a halálért konfiguráltad épp úgy, hogy ennyire hasonlítson az iPodra? Talán mert ez a legjobb konfig? (vagy a képeken az alap konfig látható?) -
Raymond
titán
''Nektek sincs sokhónapos tapasztalatatok a kapcsoló terén...''
Lehet ez lesujto lesz szamodra de nekem speciel van, igy tudom mirol beszelek..
''Amúgy én speciel gyakorlatilag nem használom az iPod hold kapcsolóját, valahogy nem érzem szükségét. Így odapillantás nélkül tudom vezérelni a masina alapfunkcióit, (hangerő, ugrás) még csak remote sem kell hozzá. Ok, ez valószínűleg elmondható a Zenről is!''
A HOLD kapcsolo nem arra van hogy odapillantas nelkul tudd vezerelni a funciokat, hanem hogy ne aktivald a kapcsolokat akaratlanul. Legalabbis nalam ez van.
''A clickwheel-ben az a legjobb, hogy a hangerőhöz nem kell erőt kifejteni a masinára, csak simogatni mint egy laptopot (vagy egy szép nőt ).''
Latod megint nem tudod hogy mukodik amit epp kritizalsz. A touchpad-hez szinten nem kell erot kifejtened, nem gombok ezek, hanem erintesre reagalo felulet mint ahogy a neve is mondja.
''A képek alapján a kijelző koppintás. Pont.''
Megincsak olyasmi alapjan itelsz amit nem lattal. Ahogy mar irtam ha lattad volna eloben akkor tudnad hogy a kijelzo jobb...
''Max az infók elhelyezése más az éppen játszott szám képernyőjén... Logikailag ugyanaz. Feltűnően ugyanaz.
Egyatalan nem ugyanaz es ha mar talakoztal volna a lejatszoval akkor azt is tudhatnad hogy szabadon konfiguralhato a resz amit latsz es nem kell hogy ugy kinezzen mint a kepeken. -
faster
nagyúr
Az árat tekintve maradjunk annyiban az összehasonlításnál, hogy jelenleg nálunk 59.990-ért hirdetik az Ipod mini 4Gigásat, ezt a Zent pedig 56000-re taksálja a cikk, szóval elmondhatjuk, hogy nagyjából ugyanannyiba kerül. Az, hogy sulinetre lehetett kapni a 20g-sat, az most már mindegy.
-
Trak
addikt
Azért írtam az újgazdag beszólást, mert Te meg skót beszólást írtál
Nem mindenki engedheti meg magának azt a plusz 10-20-30k-t.... sőt, legtöbben nem.
Mondjuk nem pont a sulinetre gondoltam.
Ha 45k-ba került a sulinet miatt, akkor mennyi is volt? 90k
(vagy ez még Sulinet 1-ben volt, és több jött vissza? nem vagyok nagyon otthon a sulinetben)
Szóval, akkor is ki kellett pengetni 80-90k-t, attól függetlenül, hogy visszajött a fele egy évvel később.
Így akkor lenne igazságos, ha a Zen-t is sulinetes árral néznénk (az más kérdés, hogy esetleg nincs sulinetben... de az meg már nem csak a gyártón, hanem a magyar kereskedőkön is múlik), mert úgy lehet, hogy az meg 40k-ra, vagy esetleg olcsóbbra jönne ki.
Egyik terméket sem akarom szídni/védeni, mert egyikkel sem volt még gyakorlati tapasztalatom, csak a netes leírásokra hagyatkozhatom.
Ha kipróbálás után mindkettő tetszene, és egyikben sem lenne olyan plusz, ami miatt azért kifizetnék esetleg néhány ezressel többet, akkor én az olcsóbbat választanám természetesen, attól függetlenül, hogy szeretem a Creative cuccokat. -
bandikaa
csendes tag
Jajnekem, nem akartam ilyen zúzást indítani
62, Trak:
Ujgazdag hsz?
Nekem speciel az iPod 45000(+ 10e tok)-ba került. Hogy miért? Mert időben kapcsoltam, megvettem sulinetre. Így 45000-ftért kaptam egy 20 gigás mp3 lejátszót. A Zen esetében 56000-ért kapsz 4 gigát. Akkor most melyik az olcsóbb? Még ha a tok (Bővebben: link és ez közel sem a legolcsóbb, viszont -számomra- a leginkább használható tok!) árát is hozzáadom, akkor is jobban jártam. Ha szőrszálat akarunk hasogatni, tényleg buktam valamennyit a kamaton, mert egy évig az APEH-nek kamatozik a pénz, de valamit valamiért...
divot: én is írtam, hogy néha talán jól jönne a felvétel, de nagyon néha.
A használhatóságot egy módon lehetne igazán tesztelni: Felmásolni ugyanazt a kollekciót a két masinára, és mennyi idő alatt találja meg egy egy ''szűz kéz''... Ez tényleg objektív lenne.
Raymond: Nektek sincs sokhónapos tapasztalatatok a kapcsoló terén... Amúgy én speciel gyakorlatilag nem használom az iPod hold kapcsolóját, valahogy nem érzem szükségét. Így odapillantás nélkül tudom vezérelni a masina alapfunkcióit, (hangerő, ugrás) még csak remote sem kell hozzá. Ok, ez valószínűleg elmondható a Zenről is!
A clickwheel-ben az a legjobb, hogy a hangerőhöz nem kell erőt kifejteni a masinára, csak simogatnimint egy laptopot (vagy egy szép nőt
).
A képek alapján a kijelző koppintás. Pont. Max az infók elhelyezése más az éppen játszott szám képernyőjén... Logikailag ugyanaz. Feltűnően ugyanaz.
gregorik:
hangminőség: passz. Hány hónapig hallgattad a két masinát ugyanazzal a fülessel?
Kezelhetőség lásd fent
Hangfelvétel lásd fent.
Deluxxe00: Kösz, hogy mellém állsz, de léccilécci finomabban...
No igen, sokan jönnek kizárólag a magyarországi eladási adatokkal. Magyarország nem a világ. Érdekes módon nem sikerült találnom a neten világösszehasonlítást az eladásokról. Csak az lenne objektív!! Tud valaki valahol frisset? Mármint nem gyártótól származót, ofkorsz.
A fül/fejhallgatókról: Sennheiser Uff!Erről ennyit.
Üdv
Bandikaa -
kzoltann
aktív tag
tipikus az enyém a legjobb hozzáállás
nagyon ellenszenves, szerintem jo kis gép a zen micro és ha megnézné a statisztikakat akkor a creative részesedése a hdd-s mp3 lejatszo piacon növekszik a leggyorsabban, de az ö tökéletes ipod u2-ja mindennel jobb! ámen
-
-
-
Deluxe00
senior tag
Nem tudom a fülhallgatók világában mennyire vagy otthon??!!És itt szorítkozzunka a fülhallgatókra, fejhallgatót ne keverjük ide...mást jelent... Az A8 az egy majd tökéletes termék. Az más dolog h a B&O a home audio világában a külsöre megy rá a teljesitmény helyett, de itt nem is erröl van szó!Tehát te azt mondod h az A8nál minden fülhallgató rosszabb? Ez érdekes elgondolás. Ezzel a véleményeddel azért külföldi fórumba ne irjál be mert nem lenne jó hírünk külföldi téren a tudásunkkal kapcsolatban.Mondjuk nem hiszem h te szánsz orákat külföldi fórumok áttekintésére, csak a levegöbe csapkodsz.
-
Deluxe00
senior tag
Azért döntöttem az iPod mellett mert ezt tartom a legjobbnak én.Az hogy magyarországon nem szeretik mert drága arra én mennyire magasról teszek szted??Ami Drága azt már utálják.Mert azt még TE sem tudnád magadnak bemagyarázni h egy Zen az jobb mint mondjuk az én iPod U2-m
Neked nyilván jobb mert te elvakult vagy!Ha vmi jo azt el kell ismerni.És itt jön ki megint az hogy el se olvasod amit mások irnak mert én nem azt mondtam h a Zen nem jó, hanem h az Apple jobbakat csinál jóval...nem véletlenül tartanak ott ahol tartanak. Magyaországon nem veszik kész. Na és? Az Apple nem itt akar kaszálni föleg.
Sztem az A8-rol én olvastam a legtöbb review-t, ergo keresd fel a www.google.com lapot és nézz utána dolgoknak. -
Deluxe00
senior tag
Valami szánalom a hsz-ed, tipikus Zen user, aki csak képröl látott pl iPod 4G-t.
Figyi elhiszed h mi nagyon megvagyunk elégedve az iPoddal és a világ összes kincséért sem cserélnénk el rosszabbra?Menj aztán hallgasd a Zen-edet de ne kritizálj olyat ami jobb és neked nincs, nem is probáltad.
hangminőség -> zen
kezelhetőség -> zen
Na ezt ugye nem gondoltad komolyan?Vicces fiu beirt fórumba
Hallgassál meg ugyanolyan fülhallgatóval mondjuk Bang&Olufsen A8 fülhallgatóval egy iPodot meg egy Zent aztá jöjj rá a szomoru valoságra!
Pancser.. -
gregorik
senior tag
valami szánalom ez a hsz, ahogy a következő is.. tipikus ipod ''4G'' userek, akik csak képről láttak pl. zen micrót és eleve a hypeolás miatt vettek ipodot.
hangminőség -> zen
kezelhetőség -> zen
hangfelvétel -> zen
mondanom se kell, az on/off gomb tök jól használható, már első napon se jelentett gondot. -
Raymond
titán
''És még valami, biztos vagyok benne, hogy a kibekapcsoló és a hold gomb egybeintegrálása nagyon rossz ötlet, mivel állandóan kikapcsolja az ember a masinát - akaratlanul.''
Ezt a sok honapos tapasztalat utan mondod ? Mert szerintem marhasag es en tapasztalatbol mondom elhiheted. Van itt par ember akinek van es az megerosithetiSot meg talan MLaca is pedig csak par napig volt naluk a lejatszo...
''Egy az egyben koppintás... ''
Ez meg a legnagyobb marhasag az osszes kozulMondjuk ha lattad volna eloben akkor tudnad hogy a kijelzoje jobb mint a Mini iPod-e, a menu rendszer konfiguralhato es funkcionalitasban is tobbet nyujt. Az a legenda hogy ''az iPod a legkonyebben hasznalhato'' mar reg santit, csak allandoan ismetelgetve van az elvakult fanok es a mainstream media altalal. SZVSZ.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Omre, nekem is 20GB-os iPodom van, a kedvesemnek pedig vettem egy iPod minit, de felvételre még mindig a régi, ócska CF-kártyás mp3 lejátszómat vagyok kénytelen használni, mert az iPod erre ugyebár képtelen. Szóval hátrább az agyarakkal: az iPod nagyon szép, nagyon jó, én is imádom a menüjét, de korántsem tökéletes.
-
-
Deluxe00
senior tag
Nekem iPod U2 Special Edition van és valoban.....egy az egyben vettek át mindent...
Jó mondjuk nem hiszem h igy is sok mindenre mennek vele mert az Apple-nek már kiépült egy olyan existenciája, meg presztizse h Amerikában is ezt veszik.Státuszszimbolum lett!
Itt nem a Creative-ot fikázom csak ez nem tul eredeti dolog igy már... -
bandikaa
csendes tag
Egy az egyben koppintás... Még a kijelző képe is ordítóan hasonló.
Nem szeretem a lekoppintott dolgokat.
(Mellesleg, 20gigás 4G iPodom van, és függő vagyok tőle.)
Hogy olcsóbb? Ez nagyon skót hozzáállás...
Szerk: És még valami, biztos vagyok benne, hogy a kibekapcsoló és a hold gomb egybeintegrálása nagyon rossz ötlet, mivel állandóan kikapcsolja az ember a masinát - akaratlanul. Vagy Túlzottan oda kell rá figyelni, hogy na, akkor most hol is van? Egy idő után pedig óhatatlanul ki fog kopni a kapcsoló, és akkor már végképp nem lehet határozottan érezni.
[Szerkesztve] -
Sean John
csendes tag
Hali!
Nem olvastam a régebbi hozzászólásokat, de az Ipod Mini lejátszási ideje 18 óra, ez biztos, van egy a lakotársamnak. És nálunk Floridában eddig a Zen drágább volt, csak 1 hete esett le az ára. Nekem Creative Zen Touch van, garantált 24 órás lejátszási idővel, és az volt itt 46ezer átszámitva.(20Gb)
Nem tudom hogy gondolták az otthoni árakat?????????????????????
Itt 180$ az 5Gb-s Zen Micro. Felháborito hogy otthon majd dupla annyi minden! -
Raymond
titán
De eltudsz tole hozni a Removable Disk Mode-al ami USB Mass Storage Device kent mukodik minden OS alatt (meghajtok nelkul), persze a W98SE-t kiveve, csak epp utkozben nem tudod hallgatni. Vagy hasznalod az MTP firmware-t ha XP+WMP10 kombot es akkor megy a drag&drop is gond nelkul...
-
rumos14
nagyúr
én az ilyen ''csak saját programmal lehet rá másolni'' megoldásoktól kapok hülyét. sztem ez azoknak való akik képtelenek total commanderrel vagy akármivel felmásolni pár könyvtárat.
meg mittomén átviszem a haverhoz és neki kincs meg ez a media source ozé és akkor nem tudok tőle zenéket elhozni? lőtték a nagy mobilitásnak. meg melóhelyen fel sem tudok rakni egy ilyen csodaszoftvert.
szóval nekem marad az iAudio. -
-
Integra
titán
phuhh, szóval nem.
vagyis nem úgy ahogy én szeretném...
nekem ált 2 órás mixeim vannak, csak ezeken élek, 4 perces pop dalok nálam kukák.
vagyis arra gondolok, hogy benyomom media playert és alul a csúszkát rángatom és oda ugrik.
na ezt szeretném én egyszer látni, hogy végre valaki az ilyen scrollt megcsinálja.
amúgy ezért fogok pda-t venni. egyfelől kell a gps, másfelől van benne media player 10, nemrég kipróbáltam egyik haver autójában, hát ennél nagyobb királyság nincsen, mikor menet közben csak odapöttyintesz ujjal a képernyőre és már ott a zene.
tudtommal ilyen keresést még egyetlen más kütyü sem tud.
mondjuk azért az is igaz, hogy nem hallgat minden második ember se 2-3 órás folyamatos mixeket... -
tronic
tag
Anno januarban halasztam meg az ebay-en. mar decemberben nezegettem a teszteket.
ime egy a sok kozul:
Bővebben: link
szal az a februari megjelenes nem teljesen realis, pontosabban valszeg europa keleti reszere gondoltal.
LaCi
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Upsz...te kimaradtal a valaszokbol, most hogy latom MLaca hsz-et jut eszembe.
Ket fajta scroll van szam lejatszasa kozben:
1) Siman tartod az FF vagy REW ''gombot''. Itt a scroll folyamatosan gyorsul es amikor elengeded az FF/REW-t automatikusan folytatodik onnan ahova elertel.
2) Megnyomod az Options ''gombot'' es kivalasztod hogy Seek To. Ekkor a lejtaszas Pause-olva lesz es a TouchPad-el masodpercre pontosan beallithatod honnan akarod tovabb folyatatni. Amikor megvan, ujra inditod a lejatszast. -
gregorik
senior tag
uszkve fél évet késtek ezzel a teszttel.
tronic: a januári vételedet nem tudom értelmezni, mert imho februárban jelent meg, de attól még igaz lehet.. akkor leelőztél mint egyik legelső Micro tulaj..
mért nem az én fél évvel ezelőtti Zen Micro totyikom pörgött fel ennyire?.. -
AMD Power
titán
Én ehez a jó kis ''géphez'' csak annyit tudok hozzászolni , hogy nem csalódtam. A Creative méltó maradt a nevéhez és nagyságához!
-
twollah
nagyúr
válasz
Zordkaszás #19 üzenetére
Csak az a gond, hogy egyszer az az akku be fogja mondani az unalmast, es akkor ott allsz, es nezel mint borju az uj kapura, mert sehol sem kapsz hozza akkut.
Na akkor mi van?
Van egy hordozhato lejatszod amit nem tudsz hordozni, mert nem jo hozza az akku... -
freya
aktív tag
Szerintem nagyon hiányzik belőle egy iTunes szerű katalogizáló szoftver... talán az a legjobb az iPodban, nem a hardver, sokkal inkább a szoftver amivel működik és ahogy szinkronizál a PC-vel. Valahogy az összes többi MP3 lejátszó csak ilyen ''pendrive'' jellegű, és szerintem ennél sokkal jobban is meg lehet oldani a dolgot, ahogy az applenek sikerült. Végülis nem hiába 80% körüli a részesedése.
-
Club
őstag
Szerintem szebb mint az Ipod
-
Raymond
titán
Asszem azert nem kell panikolni
Bővebben: link -
tronic
tag
udv!
meg januarban vettem egy ilyen kutyut 199 euroert + jart meg hozza egy potaksi is.
en csipem, mert a menut konnyu megtanulni + megszabhatom, h milyen legyen. 3 gigat zenere 2-ot meg adatra hasznalok. siman viszem 7vegere haza a filmet.
a nagy hatranya, h a radio resze sz*rt se er. ennyi erovel kar volt belerakni.
a kinezete speciel lenyegesebben jobb - en velemenyem -, mint az ipod-e. az a legjobb mikor toltodik, a kek hattervilagitas frankon pulzal.
teny, h a zene feltolteshez kulon progi kell, de aze a 3 giga eleg egy idore.
hangminoseg is siraly.
mixek kozotti gyors ugralaskor neha belassul, de ez visszavezetheto sztem a mixek altal igenyelt 100-200 mega helyre.
http://aruhaz.dinamitnet.hu/termek.php?csoport=MP3+lej%E1tsz%F3
pl itt lehet is kapni
szal en nagyon szeretem.
hirtelen ennyi jutott eszembe melo utan, akit meg erdekel vmi csak szoljon batran.
jah, eddig 1x toltottem 220-rol!
LaCi
szerkesztve:
scrollozni jol lehet vele. nagy elony egy 120 perces ''szam'' eseteben. minel tovabb nyomod a gombot, annal gyorsabban teker + lehet bookmark-ot is beletenni, max 10 db.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
lehet ezzel nagy mp3 fileokban scrollozni?????
-
dark bit
tag
Bocs, ezt nem láttam.
Tud wav-ot is, nahát, azt talán még régi CDs walkmenek is tudnak, VMA-t meg azóta nem hallgattam, vagy tömörítettem mióta a formátum létezik...
.OGG, .APE, .FLAC például ezeket gondoltam, hogy támogatni kéne. Persze mp3-at nem lehet túlszárnyalni népszerűségben, itt szinte mindenkinek elég az mp3 és ezzel nincs is baj csak engem kicsit zavar, hogy a gyártók számára ezen a téren megállt az idő, kb 5 éve. -
Raymond
titán
''a tetszőleges célra használható partícióról is tud zenét lejátszani?''
Nem, az csak adattarolasra szolgal elsosorban olyan gepe kozott ahol nincs lehetoseg a meghajtokat telepiteni. USB Mass Storage Device-kent mukodik akkor, Window ME, 2K es XP alatt meghajtok nelkul csatlakoztathato.
''engem mindig ezek a saját programos izék zavarnak. saját formátum, saját program, semmi mással nem kezelhető, stb.''
Hasznalhato hozza a Windows Media Player is, de akkor mar a PlaysForSure firmware telepitese ajanlott.
Ezek utan a lejatszo csak Windows XP SP1/SP2 es WMP10 kombinacioju gepen mukodik, de nem kellenek meghajtok sem kulon program. MTP Device-kent kapcsolodik a rendszerhez es Drag&Drop a My Computer-en keresztul vagy a WMP10 hasznalhato adat/zene atvitelre.
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Szep cikk, ha mondhatok ilyet
Kis kiegeszites:
''Az adatok hordozására létesített partíció minimum 128, maximum 2048 MB méretű lehet.''
Ez egyebkent magan a lejatszon is valtoztathato nem csak a mellekelt programmal. Az uj firmware 4GB-t enged meg az 5 es 6GB lejatszokon.
[Szerkesztve] -
krila
tag
Háát én megnéztem, de a nagyker listájában nem szerepel ez a termék.
Egyébként régi álmom válna valóra ezzel a lejátszóval. Még az USA-ban voltam mikor sikerült meghallgatnom. Bátran állíthatom, hogy hangminőségben nincs párja. -
Flashy
veterán
engem mindig ezek a saját programos izék zavarnak. saját formátum, saját program, semmi mással nem kezelhető, stb.
a tetszőleges célra használható partícióról is tud zenét lejátszani? -
Neck
veterán
Nem tetszik, csúnya. Utálom az olyan cuccokat, amiben a síkhoz képest ennyire bentebb van a kijelző. Ruszki piaci hatást kelt. Az Apple cucca szebb. Műszakilag talán viszont jobb mint az Apple cucca. Mindenki döntse el mi kell neki.
Nekem K750i kell
Vagy egy értelmesebb PDA. -
igen, tök jó, hogy relatív olcsó.
gáz, hogy nem tud ogg-t. így nem lehet tilos mixeket hallgatni rajta.
designról meg nem érdemes vitázni, mert baromi szubjektív és egyénfüggő.
ha nekem kellene választani és mindenképpen olyat néznék, aminek nincs ogg támogatása, akkor a kinézet miatt mindenképpen apple ipodot vagy ipod minit vennék. -
Trak
addikt
válasz
Zordkaszás #19 üzenetére
Van aki vesz...
Szerintem ehhez is lehet majd kapni. Majd utánaérdeklődöm.
Bár nekem elég lenne jópár napra a 12 órás aksi is. -
ponti_ak
addikt
.... nekem is pont ez lenne a bajom vele, az a 12 óra elég soványnak tűnik (nekem legalábbis...).
Amúgy szvsz nem rossz cucc (a cikk alapján), és egy komolyabb 1 Gb-os flash memós player (iAudio, iRiver) is ennyibe kerül manapság...Kíváncsi lennék rá, hogy vajh' hangzásban is utolér-e egy olyat..
-
twollah
nagyúr
Latom cserelheto az akkumlator, de lehet e kapni hazankban, es mennyiert?
-
dark bit
tag
-
TommyGun
őstag
iPod az drágább ennél ha jól tudom. Jól tudom ?
-
kzoltann
aktív tag
én most ilyen és apple ipod mini között hezitalok, de ez jobban tetszik, meg az aksija is cserelheto...
-
Tsunami
senior tag
Nekem baromira nem tetszik
''Kedvező ár'' hát ez relatív
-
MarKoo
addikt
Nagyon tuti cucc. Gyönyörű.
Azért nem bántam meg, hogy a MuVo Micro N200-at vettem, mert nekem az bőven elég. -
Hory
aktív tag
Draga, raadasul nem tud OGG-ot.
-
karib
addikt
Mennyit fejlődtek az első, batár méretű DAP Jukebox óta
Főleg a szoftver és a kezelhetőség tűnik nagyságrendekkel jobbnak.
Ettől viszont még az iPod egy kultikus divatkütyü, ez meg egy jó mp3 lejátszó, és a piaci sikert valszeg ez nagyban befolyásolja majd. -
Trak
addikt
Már régóta akarok venni egy ilyet, csak sajnos nekem még kicsit drága.
Ennél jobb mp3 lejátszó nem nagyon kellhet, mit lehetne még belerakni?
(Najó, ha 2 év gari lenne rá, azt még el tudnám viselni.)
szerk:
Bumbi: nem a kéz nagy, a cucc ilyen kicsi
[Szerkesztve] -
Bumbi
tag
Kinek van ilyen sütőlapát lób@szó nagyságú keze?
Érdekes cikk! Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Creative felvette a kesztyűt: pofon az Apple iPod mininek.
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest