- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi
senior tag
Hát az Abittal kapcsolatban az igazság valahol középen van. Én már többet is láttam boot elején listázni az IRQ-kat és csomó egységet egy megszakításra pakolt. Ami elvileg működik a PCI buszon, de gyakorlatilag nem mindig.
Az Intel alaplapok BIOS-a meg lehet, hogy kaka, de a vas nem az. Egy volt haverom kicserélte annó egy Slot1-es, BX-es Abit lapját Intel i440BX-re (P3/450 volt bennük), csodálatos módon megszűntek rögtön az instabilitási problémái.
Az mga_vid-et meg duál 550-es Celeronon egy Tyan BX-es lapban (a sajátom) is próbáltam, de ott is hasalt tőle. Igaz, nekem nem G200-am van, hanem G450-em.
A Reiser-Ext3 vita szerintem meg inkább csak hitvita.Nekem az Ext3-ban az volt a szimpatikus, hogy az 2-esre épül rá, ami egy igen jó és kiegyensúlyozott teljesítményt adó filerendszer. Stabil a kódbázisa és a segédprogramok hozzá is jól működnek. Az Ext3 mindezt egy naplóval fejeli meg ugye.
X-es vadulásokmiatt mostanság nekem is fagyott párszor a gépem, de az Ext3 visszajátszotta a naplót és semmi adatvesztésem nem volt.
Ilyen tekintetben szeretek konzervatív lenni, inkább veszek nagyobb vasat, de megmaradok a már bizonyított, stabil kódnál. Ez valószínűleg annak a hatása, hogy jó ideje rendszergazdaként dolgozom és szeretek nyugodtan aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest