- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
Én egy Surface Pro-t használok (10", fullhd) 150%-os felskálázással, az pont az 1366*768-nak megfelelő méreteket eredményezi. Igazából gyakorlatilag csak egy desktop programot használok rajta, és az pont nem skálázódik fel, de nem vészes, egy icipicit "homályosabbak" az ikonok, de nincs szétcsúszás, meg eltűnő gombok, ki nem férő szövegek. E felett én így szemet tudok hunyni, viszont ami érdekesebb, hogy böngészni is 150%-os nagyítással érdemes, ezt pedig te is ki tudod próbálni a gépeden, ugyanaz lesz a hatás, és ott már picit talán jobban belezavar a felhasználói élménybe, bár ez nyilván szubjektív.
Amúgy nagyon jó, hogy ha kell, akkor kényelmesen használom általános dolgokra, ha meg pl excelezni akarok, akkor átállítom fullhdra és óriási területet belátok egyszerre. Mondjuk ilyenkor a touchpad felejtős precíz munkára, rendes egér kell, ha nem akarod kitépni az összes hajszálad.
Itt van összehasonlításnak két képernyőkép, sajnos a minőséget lerontotta a .jpg formátum, de elküldhetem az eredetit, ha szeretnéd. A címsor betűit érdemes összehasonlítani a programéval.
150% DPI
100% DPISzerk.: Hmm megnéztem 22"-on is a screenshotokat, és sokkal drasztikusabb a skálázásból adódó hátrány, 10"-on nem ilyen feltűnő a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 2042
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest