Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én most kicsit ezen az összeállításon gondolkodom:
Actions ATM7029, 1.5GHz, Cortex A9 quad core; GPU: Vivante GC1000 (Ramos W41), de a Vivante IGP-ről én is sok komplabilitási problémát olvastam. Létezik ugyanez a tablet Exynos 4412-vel is (W42), de ezzel a SOC-al még rengeteg probléma van (a Ramos-nál).
Létezik még egy más gyártó is hasonló tablettel, ami meg Rockchip 3066-használ, csak ott meg a gyártó elég ismeretlen. -
fairi
őstag
Lényegtelen menyire fain, ha játékok nem futnak el rajta.
Pl Mali 400 sokáig probléma volt hogy játékok közül sok nem indult el.Amit hallottam sok játék számára nem fain ez a vivante gpu,innentől szintetikus teszteken mit ér el lényegtelen.
Power VR egy fokkal jobb a helyzet, arra minden játékot portolnak mert elterjedt chipset,persze lehet kicsit várni kell. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A GC4000 elég fain. Sorba veri a "nagyokat". A GC5000 még ennél is jobb. Amiért szerintem lecserélhették, az az hogy nincs kész dizájn implementációja. Csak sematikus licenc van. Bármennyire is erős, ha félretervezed egy csíkszélességváltásnál, akkor az baj. A PowerVR készre tervezett dizájnt is kínál.
-
Gusztáv
addikt
Ez a Vivante IGP milyen teljesítményű? Jó lenne egy hasonló összehasonlítása táblázat mint a SOC-oknál.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
vinibali
őstag
a Broadcomm az UVD motor MIPS(vagy RISC)-es megfelelőjét alkalmazza az ilyen settop boxokban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest