Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Én most kicsit ezen az összeállításon gondolkodom:
Actions ATM7029, 1.5GHz, Cortex A9 quad core; GPU: Vivante GC1000 (Ramos W41), de a Vivante IGP-ről én is sok komplabilitási problémát olvastam. Létezik ugyanez a tablet Exynos 4412-vel is (W42), de ezzel a SOC-al még rengeteg probléma van (a Ramos-nál).
Létezik még egy más gyártó is hasonló tablettel, ami meg Rockchip 3066-használ, csak ott meg a gyártó elég ismeretlen. -
fairi
őstag
Lényegtelen menyire fain, ha játékok nem futnak el rajta.
Pl Mali 400 sokáig probléma volt hogy játékok közül sok nem indult el.Amit hallottam sok játék számára nem fain ez a vivante gpu,innentől szintetikus teszteken mit ér el lényegtelen.
Power VR egy fokkal jobb a helyzet, arra minden játékot portolnak mert elterjedt chipset,persze lehet kicsit várni kell. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A GC4000 elég fain. Sorba veri a "nagyokat". A GC5000 még ennél is jobb. Amiért szerintem lecserélhették, az az hogy nincs kész dizájn implementációja. Csak sematikus licenc van. Bármennyire is erős, ha félretervezed egy csíkszélességváltásnál, akkor az baj. A PowerVR készre tervezett dizájnt is kínál.
-
Gusztáv
addikt
Ez a Vivante IGP milyen teljesítményű? Jó lenne egy hasonló összehasonlítása táblázat mint a SOC-oknál.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
vinibali
őstag
a Broadcomm az UVD motor MIPS(vagy RISC)-es megfelelőjét alkalmazza az ilyen settop boxokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro