Új hozzászólás Aktív témák
-
A scythehaz1-ben milyen CPU hűtő van? Két nagy téglatestre van osztva, és keresztbe mennek a hőcsövek (és nem Grand Kama Cross vagy Kabuto).
-
A Zalman venti kifejezetten tetszik, kérdés, hogy minőségben is hozza-e a "zalman szintet"?
-
Male
nagyúr
válasz
elfelejtette #40 üzenetére
Igen, a Ninja2 jól teljesít ilyen téren, én is tapasztaltam
Viszont ezzel, olyan elrendezéssel ahogy írtam, valószínűleg még jobb teljesítményt lehet elérni... (Azért az E8200 nem egy kazán, még húzva sem) -
^Clown
addikt
A Susano elég morbid, úgy megtekeri a lapot hosszú távon, hogy még egy úthenger sem tudja kiegyenesíteni
-
Picturemaker
őstag
Ja, ja! Yasya!
Ígéretesnek tűnik. Ez már nem olyan "bumszli", mint általában a cég eddigi hűtői. -
total90
veterán
Scythe Yasya
-
Devid_81
félisten
Jajj de kis aranyos az a Scythe Susano.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
elfelejtette #40 üzenetére
nem a külső méretre gondoltam ám
az teljesen mindegy, a belmagasság a lényeg, tehát hogy a proc kupakja és az oldallap között mekkora a távolság.
pl a CM Cosmos a maga 266mmes szélességével -bár ebben a fülei is bennevannak, maga a teste picit kisebb- már eléggé nagynak számít (összehasonlításképpen: Bravo és Dragon 205mm, CM690 213, a Stacker 227, a HAF932 230, az Antec 1200 213, a P182 210, Temjin 07 220mm, LianLi PCX2000 230) a belmagassága mégis alig van 165mm fölött, tehát egy pár mmel szélesebb a 690esnél, ami viszont még mindig elég nagynak számít (természetesen ekkor a 690 proci fölötti hűtőkivágása használhatatlan).
itt a para: a legnagyobb hűtők 160-165mm magasak, és (jobb esetben) éppen beférnek ezekbe az óriásokba. 165 mm fölötti belmagasság a gyakorlatban azt jelenti, hogy semelyik házba nem fér be
. ekkora légszállításnál pedig a por miatt egész egyszerűen tilos a gépet levett oldallappal használni.
-
elfelejtette
veterán
Van a Scythe hűtőkhöz direkt rögzítő kábel Scythe Ninja Wire néven, és 2kg a teherbírása. Biztosan úgy gondolták, hogy végre tervezni kellene egy olyan hűtőt, amihez el is tudják ezeket adni...
(#26) Male: "Egy rácsozott oldalú házzal, venti nélkül... lehet egészen jól teljesítene így majdnem passzívan. (hátsó + tápventi nyomná csak ki a levegőt)"
Havernál a 4GHz-re húzott E8200-as proci egy Ninja2-vel elég jól elmegy passzívban. Fölötte egy Enermax Pro82+ 425W táp ventije, meg mögötte a hátsó házventi.
Ja és az egész cucc egy hangszigetelt házban van, tehát semmi rácsos oldalfal...(#27) proci985: "Susano... mérete érdekes lenne, legszélesebb házak 165mm körül mozognak. "
Szerintem az átlagos szélesség is 185mm körül van, az extrém széles házak pedig 250mm körüliek...Ja és egy kérdés!
A 3. Scythe házban milyen procihűtő van? Mert először azt hittem, hogy egy Ninja. De ez annál nagyobb, mivel a Ninja-ban 6db U alakú hőcső van, a Giant Ninja-ban pedig 10db. Ebben a hűtőben viszont 8db van. Ez valami új fejlesztés? -
Angel1981
veterán
Nem túl magas a Susano?
Hogy fog ez beférni bárhová?!?!?!
30 cm széles házak nem nagyon vannak.... -
bocsika
aktív tag
szú szá, no
Nem semmi. Kíváncsi leszek az árára. Szerintem az is ilyen nagy durranás lesz. -
zed1983
őstag
Az a zalman venti kurva jól néz ki
-
psylocke
csendes tag
SUSANO
-
Cclone
csendes tag
Ez a Susano egy vicc. De annak nagyon jó.
-
nubcsabee
csendes tag
Susano szép darab
-
aram01
nagyúr
Susano
-
Stiky
senior tag
Értem én (dehogy is...), hogy csinálnak egy ekkora állat hűtést, de miért ilyen magas? Minek van 2-3 centis hézag a talprész tetején lévő borda és a fent lévő között?!
A Zalmi ventijére kíváncsi lennék, mennyivel halkabb egy recézett kilépőélű, illetve egy hagyományos kialakításúval szemben.
-
Solten
őstag
Ez az uj Zalman venti remelhetoleg nem lesz olyan hangos mint a jelenlegi F3-asuk...
-
subaruwrc
félisten
nekem pedig kellene egy susano
-
proci985
MODERÁTOR
Susano... mérete érdekes lenne, legszélesebb házak 165mm körül mozognak. ha annál nagyobb, akkor csak a levett oldallap játszhat. minenesetre házba beszerelése már igy első ránézésre is kb esélytelen, lappal együtt nem igazán hiszem, hogy fel lehet rakni minden csavarral együtt, , utólag meg a ráfogatás nagyon problémás lehet.
kíváncsi leszek
-
Televan74
nagyúr
Az első ház nagyon tetszik, semmi cicoma, letisztult forma. Ha hűtő akkor maradok a Mugen 2 -nél, inkább azt veszek.
-
Giot
addikt
4db 12cm-es venti a Susano-n!!
Egyetértek aki annyira brutális tuningot akar az már víz hűtéssel dolgozik. Igaz ha arra a címre pályázik hogy a legmagasabb órajel elérése léghűtéssel, hát uccu neki ilyet kell venni. Csak el ne felejtse kikarózni
mert szétszakítja az alaplapot, ahogy már az előttem szólók is megjegyezték.
Az a Zalmi venti szép jószág! Végre valami újdonság tőlük kérdés az hogy van-e gyakorlati haszna a fura venti formának? Majd kiderül. -
D.Orion
veterán
válasz
FRENK1988 #17 üzenetére
Biztos baromi hatékonyak lesznek... Ki sem emelkednek a ventilátor keretéből, ha csavarral odafogatom a házhoz, akkor az egész keret hozzá fog érni a házhoz, hiába van ott az a betét. Tipikus Asus marketing bullshit. Egyébiránt nem véletlen, hogy gumi/szilikon tartókkal szokták rögzíteni a ventilátorokat, hiszen a csavar is átviszi a rezgést.
-
Sicilian
addikt
Házikók azok pofásak
-
bsh
addikt
hát a ventilátorban azokat a fekete betéteket nem igazán értem... az mire jó? ha egyszer a keret egy darabból öntött műanyag, akkor a betétek minek bele? optikai tuning?
-
JanR
addikt
Azert orultem volna, ha egy ujabb scythe vga huto is piacra kerult volna
-
D.Orion
veterán
"melyben egy 2,5 hüvelykes, SATA interfészre köthető adattároló is elhelyezhető."
Aham és az utána meg usb 2.0-án keresztül kommunikál a notival? Vagy ha van esata, akkor oda beköthetem?
-
Killer01
őstag
A venti szimpatikus, és marhára ideje volt kijönni vele.....
-
tatabánya
senior tag
hosszútávon ez szépen megcsavarhatja az alaplapot. a manapság kapható procikat meg teljesen felesleges tunningolni
-
patex1983
őstag
Szerintem kicsit már túlzásba estek ezzel a Susano-val... Brutálisnak brutális
, de értelme nem sok...Aki annyira extrém tuningot akar úgyis vizet szerez be, egy átlag, vagy kevésbé tuningoló user-nek meg mi a fenének ekkora izé (nem találtam jobb szót hirtelen
)
Biztos lesz hozzá valami külön felfogatás (még azzal is bajlódni beszereléskor), különben, ahogy Móci is mondta, tuti reccs a lapnak... -
AXisBOLD
addikt
A Scythe házakban nincs semmi különös, de mi az a Powered by Corsair matrica rajtuk
???
A Scythe Susano viszont veszedelmes. szeretem az ilyen merész ötleteket.
a Zalman új ventilátort hoz ki
, megtört a jég. azért elég komoly hogy a Leading the world of Quiet Computing Solutions és Cool Innovations szlogenek után egy elég gyenge ventilátor családjuk van csak, és azt is kb 3-4 év után frissítik.
-
Móci
addikt
Az Susano nem piskóta!
Nem jár hozzá valami extra felfogatás? Ez már tuti, hogy eltörné a lapot...
Talán még a Scythe első háza tetszik, a legegyszerűbb. Bár, ha ránézek a belsejére, elég gagyi hatást kelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest