- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
asszem egy gagyi TV2- es sorozat, vmi XY, amiben a fömukinak nincs köldöke, ergo klón. ennyit tudok, mélyebben nem ásom bele magam
A cuccok elképesztően jók, vagyis, van egypár instantget, de mindig felébredek. Egyébként a hostess-lányok legyenek igenis szépek, mert ez a dolguk
Ha az utcán fényképeztétek volna őket, akkor én is keresgetném az állam, hogy hol lakik ennyi jó nő egy helyen, de hostess- lány felhozatalhoz képest gagyi, na
Egy buliban is vannak bűnrondák, de vannak ezeknél mutatósabb, normális (nem beképzelt playmate utánzat processzorcicijű) csaj is. Szóval két oldala van az érmének.
Egyre jobban tetszik ez az EEE PC klónsereg, mert legalább lehet majd válogatni, csak nehogy átessen az árképzés az elit-cuki kategóriába, mert akkor elveszti a lényegi mondanivalóját az egész kategória.
Másrészről az új 'Atomot a népnek' procilázat nem igazán értem. Ha igazak a hírek, miszerint a 600MHz- re lockolt EEE PC procija jobban teljesít egy 1,6GHz- es Atommal szemben, akkor nincs miről beszélni. 3EPC szerintem kiforrott, és jó dolog, de ha a procija már itt is kicsit döcögős volt egy XP alatt, akkor egy Atomtól mit várunk, ami teszemazt egy rendes notiban is megtalálható lesz? Netán még a Vista-Ready plecsnit is rácuppantják?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The First Berserker: Khazan
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A cuccok elképesztően jók, vagyis, van egypár instantget, de mindig felébredek. Egyébként a hostess-lányok legyenek igenis szépek, mert ez a dolguk
Ha az utcán fényképeztétek volna őket, akkor én is keresgetném az állam, hogy hol lakik ennyi jó nő egy helyen, de hostess- lány felhozatalhoz képest gagyi, na
Egy buliban is vannak bűnrondák, de vannak ezeknél mutatósabb, normális (nem beképzelt playmate utánzat processzorcicijű) csaj is. Szóval két oldala van az érmének.