Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
asszem egy gagyi TV2- es sorozat, vmi XY, amiben a fömukinak nincs köldöke, ergo klón. ennyit tudok, mélyebben nem ásom bele magam
A cuccok elképesztően jók, vagyis, van egypár instantget, de mindig felébredek. Egyébként a hostess-lányok legyenek igenis szépek, mert ez a dolguk
Ha az utcán fényképeztétek volna őket, akkor én is keresgetném az állam, hogy hol lakik ennyi jó nő egy helyen, de hostess- lány felhozatalhoz képest gagyi, na
Egy buliban is vannak bűnrondák, de vannak ezeknél mutatósabb, normális (nem beképzelt playmate utánzat processzorcicijű) csaj is. Szóval két oldala van az érmének.
Egyre jobban tetszik ez az EEE PC klónsereg, mert legalább lehet majd válogatni, csak nehogy átessen az árképzés az elit-cuki kategóriába, mert akkor elveszti a lényegi mondanivalóját az egész kategória.
Másrészről az új 'Atomot a népnek' procilázat nem igazán értem. Ha igazak a hírek, miszerint a 600MHz- re lockolt EEE PC procija jobban teljesít egy 1,6GHz- es Atommal szemben, akkor nincs miről beszélni. 3EPC szerintem kiforrott, és jó dolog, de ha a procija már itt is kicsit döcögős volt egy XP alatt, akkor egy Atomtól mit várunk, ami teszemazt egy rendes notiban is megtalálható lesz? Netán még a Vista-Ready plecsnit is rácuppantják?!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A cuccok elképesztően jók, vagyis, van egypár instantget, de mindig felébredek. Egyébként a hostess-lányok legyenek igenis szépek, mert ez a dolguk
Ha az utcán fényképeztétek volna őket, akkor én is keresgetném az állam, hogy hol lakik ennyi jó nő egy helyen, de hostess- lány felhozatalhoz képest gagyi, na
Egy buliban is vannak bűnrondák, de vannak ezeknél mutatósabb, normális (nem beképzelt playmate utánzat processzorcicijű) csaj is. Szóval két oldala van az érmének.