Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
asszem egy gagyi TV2- es sorozat, vmi XY, amiben a fömukinak nincs köldöke, ergo klón. ennyit tudok, mélyebben nem ásom bele magam
A cuccok elképesztően jók, vagyis, van egypár instantget, de mindig felébredek. Egyébként a hostess-lányok legyenek igenis szépek, mert ez a dolguk
Ha az utcán fényképeztétek volna őket, akkor én is keresgetném az állam, hogy hol lakik ennyi jó nő egy helyen, de hostess- lány felhozatalhoz képest gagyi, na
Egy buliban is vannak bűnrondák, de vannak ezeknél mutatósabb, normális (nem beképzelt playmate utánzat processzorcicijű) csaj is. Szóval két oldala van az érmének.
Egyre jobban tetszik ez az EEE PC klónsereg, mert legalább lehet majd válogatni, csak nehogy átessen az árképzés az elit-cuki kategóriába, mert akkor elveszti a lényegi mondanivalóját az egész kategória.
Másrészről az új 'Atomot a népnek' procilázat nem igazán értem. Ha igazak a hírek, miszerint a 600MHz- re lockolt EEE PC procija jobban teljesít egy 1,6GHz- es Atommal szemben, akkor nincs miről beszélni. 3EPC szerintem kiforrott, és jó dolog, de ha a procija már itt is kicsit döcögős volt egy XP alatt, akkor egy Atomtól mit várunk, ami teszemazt egy rendes notiban is megtalálható lesz? Netán még a Vista-Ready plecsnit is rácuppantják?!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest