- Hobby elektronika
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Közben kipróbáltam az Easy Magic TWRP-t, manual módban végigtoltam a válaszokat, és egész jót csinált. Landscape mód, touch hibátlan, kijelző nincs forgatva-tükrözve. Mount-ok működnek (külső sd-t még nem próbáltam) - a beépített file kezelőben látszanak, backup működik, factory reset, wipe működik, install működik, legalábbis egy friss supersu csomagot fel tudtam tenni. (kingo-val ment a root, de leszedtem és helyette ment a supersu).
Mondjuk mintha azt írta volna a varázsló, hogy secure boot-os, és a twrp alatt nincs adb, az enable mtp se működik, igazából nem ismer fel usb eszközt. Ez lehet amiatt?Úgyhogy még érdemes lenne kézzel ránézni. Jó lenne a leírás alapján még hozzáadni partíciókat a menthetőkhöz, illetve a secure dolgot megoldani.
A default.prop-ban ha ezeket az ellenkezőre állítom akkor elég lehet?
ro.secure=1
persist.mtk.aee.aed=on
ro.debuggable=0
ro.adb.secure=1az usb.storage végére ,adb
Ez elég, vagy kell még valamit csinálni?
Szerk: ez a gyári recovery volt, a twrp-ben át van már állítva, összekevertem a mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Windows Insider Program
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest