- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Nagyon saccra mondtam a 20 sec-et, nem mértem.
De abszolút nem kell sokat várni.Nem terveztem amúgy a megvételét, csak a legacy edition járt a slim mellé.
Gondoltam mi baj lehet? Max 20 év után megint cod-ozunk egy kicsit.
Hát nagy mázli, hogy járt mellé a 4.
Azzal még a mai napig el tudok szórakozni. Kb. ez volt az utolsó cod amúgy, amivel játszottam anno.
De ahogy látom sok mindenről nem maradtam le -
tDr1v3r
veterán
Nagyon sok idő az a 20 mp... nálam is olyan körül lehet, nem mértem, de olyan okádék a játék hogy el nem indítom még egyszer. BO3 pár másodperc alatt talál közel teli lobbit HC-ben, ami pillanatok alatt feltelik. Hétvégén, megjegyzem... de hát én eleve hétvégén toltam az IW-t is ugye, a Black Ops meg eleve nincs is trial időszakban!
Tényleg nem értem hogy hogy lehetett egy ilyet kihányni, de komolyan. A Ghosts a túl nagy pályákon és a kevés újításon bukott el (még egy BO2 Pick 10-t se tudtak lekoppintani, vicc), a fegyverek legalább korrektek voltak. De ez mindkettőt elrontja...
Nem tudom megérteni hogy miért nem csináltak hasonló sablonpályákat mint az MW3-hoz. Akkor még azt mondanám hogy oké, majd a fegyverek kapnak balanszt... ja de várjunk, annak a multiját nem is ők hanem a Sledgehammer készítette.
Az emberek meg az AW-t szidják hogy mennyire rossz CoD, szerintem meg milliószor játszhatóbb ennél a förtelemnél. Lehet fel is rakom újra valamikor, előjött a nosztalgiaérzetem.
Most már tényleg értem, hogy miért mondta mindenki hónapokkal ezelőtt hogy a CoD4 fogja tolni az eladásokat.
-
ribizly
veterán
Csodálom, hogy az Activision miért nem tolta még le az árát Season Pass-ostul 10€-ra...
De komolyan! Miben eyes
Egyes perccel csak csökken az esélye, hogy bárki megvegye, főleg a DLC-ket.
Arról nem is beszélve, hogy az amúgy egészen jóra sikerült Black Ops 3-hoz meg jönnek még a tartalmak. -
tDr1v3r
veterán
Trial idoszak van, aztan XO-n eleg nyoglodos a lobbykereses, szerinted?
Ugy bukott ahogy van, szornyen gyenge eresztes, nem is ertem hogy miert adtak ki belole betat... szerintem mar az elborzasztott sok vasarlot. Az mar csak hab a tortan, hogy az eddigi CoD-centrikus YouTuberek se szeretik...
-
Zso Ro
senior tag
Ezzel játszik is valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ahogy már a Black Ops III-nál is tapasztaltuk, elsőként PlayStation 4-re lesz elérhető a Sabotage című kiegészítő.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- PayPal
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest