Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris17
aktív tag
Hamar elmúlik majd ez az őrület is ( mondjuk úgy 2-3 hónap mulva )
-
hommeros
őstag
válasz
mentoloshypo #5 üzenetére
Dehogynem. [link]
Seasson Pass-t érdemes megvenni. XBOX-on kívül ráér még: 02.27.14Ostoba húzás volt ez tőlük, így a többiek kitudják várni, érdemes e megvenni.
-
mentoloshypo
senior tag
Multi map-ot nem is kapunk ennyi pénzért?
A másik: mi az hogy ezúttal idegenekkel kell megküzdenünk zombik helyett? Az alap játékban is azok voltak, a zombi módhoz köze sincs az Infinity Ward-nak. -
alevan
őstag
válasz
Ron Swanson #1 üzenetére
Boxon azért elég sokan játszanak vele. Legalábbis én úgy tapasztaltam.
-
DjDanee87
addikt
Ghostsról nem tudok nyilatkozni, de BO2-ben első pár hónapban (amíg játszottam vele) nem nagyon találkoztam cheaterrel.
Ghostot meg nem is vettem már meg látva milyen volt MW3 PCn. Teljesen lesz*rták a PCseket. Akimbo FMG-t valami fél év után sikerült lenerfelniük, de még akkor sem eléggé. Volt egy cheat amit rengeteg embernél láttunk: az assault killstreakjeik support killstreakként működtek. Tehát bent volt mondjuk helikopter, AC meg Osprey gunner. Emberke ölt kettőt, meghalt, ölt egyet, meghalt, ölt hármat és megkapta a helikoptert annak ellenére hogy mivel az elvileg assault killstreak nem érhette még el. És ilyenekkel tele volt MW3. Ezután eldöntöttem, hogy IW-os CODot PCn többet nem.Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ez a féle cheat megvan-e Ghostsban. Tudtommal itt is van support killstreak, márpedig ha van a játékban gondolom nem nagy kunszt erre is megírnia valakinek azt a szemét cheatet.
-
válasz
Ron Swanson #1 üzenetére
Olyat mondj ami újdonság. Az hogy cheater van, az kb a 2. rész óta jelen van... Hiába van vac steamen, meg ilyenek, semmi....
-
15 euró... kiváncsi vagyok ki fogja megvenni.. kb halott a játék, az előbb játszottam egyet, és csak 2,5k online player volt... a bugokat meg még mindig nem voltak képesek megcsinálni, és még mindig tele van cheaterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest