Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na igen. Ezért jó, ha van killcam, látom honnan lő le, és tanulok a hibákból, más úton megyek. Ja meg sokszor irányt váltok csak úgy hirtelen. Megyek 100 métert előre, hirtelen 50-et hátra, és mondjuk 25-öt jobbra. Persze sikátorokban, ilyen helyeken.
Én azt rühellem, mikor mögöttem a csapattárs, és engem hátba lőnek, mert a másik nem figyelt (gépnél volt, de vaksi)
-
hommeros
őstag
Régen nem volt ennyire nyitott a terep, mint most. Egy fedezéket legalább 2 helyről meg lehet közelíteni, de jellemzőbb a 3. Már nincs elég cucc minden irányt defenselni, és engem rendszerint a 3. helyről lőnek le. Mondjuk van aki bugol, és talál magának valami jóféle helyet.
-
EczkE
veterán
-
hommeros
őstag
PS4-en nincsenek csalók és zsírkirály.
-
törölt tag
Le a kalappal.
-
wolfman
veterán
Csak nekem tűnt fel, hogy a CoD játékokat mindig úgy reklámozzák, hogy valakit meg kell szöktetni vagy valakit helyettesítenek, míg az játszik a játékkal vagy netán full hétköznapi emberek mennek a csatatérre. Elég unalmas már ez a koncepció!
KingKress79: Vagy Tommy a Blöffből!
-
EczkE
veterán
Ha valamik, akkor a COD előszereplős trailerek baromi jók.
-
kutga
félisten
Másra számítottam az elején, de ez tényleg egész mókás.
A baltás fickó hogy került oda?
-
Honzi
senior tag
válasz
KingKress79 #5 üzenetére
Igen ő az!
Nekem is az a szerep ugrott be. -
raven84
senior tag
2 fillért nem ér ez a gém de ezt a reklámot odarakták.
-
LackoMester
addikt
Jó kis videó, kár, h. a PC- s verzió tele van csalókkal, és szinte játszhatatlan. Ezzel kéne törődni.
-
KingKress79
aktív tag
Ha jól látom ez a fickó Stephen Graham (Gengszterkorzó-Al Capone). Vagy tévedek?
-
válasz
Ron Swanson #3 üzenetére
Ja és most ez a 2 map meg 2 fegyver fog kerülni kb 10 euróba?
-
Kár, hogy egy DLC nem fog segíteni ezen a szar játékon.
-
bager13
aktív tag
Mennyivel jobb lenne a játék és mennyivel kevesebb bug lenne benne (+ optimalizáció és stb...), ha ezt a pénzt amit erre a reklámra költöttek , inkább a fejlesztésre fordították volna.
-
alevan
őstag
Ú, de megjött a kedvem egy kicsit CoD-ozni. Igaz nincs min, lóvét sem adok ki CoD-ért, de asszem hétvégén házfoglalóba megyek valakinél
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Yettel topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!