Hirdetés
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
szerintem az AW-t kellett volna tovább vinni. Abban vannak egyedi dolgok is, modern, szórakoztató. Rengetegen dicsérik is, nem értem, miért nem azt csinálják tovább...
-
Mappa
addikt
A treaser végéről lemaradt aaaaa...
„A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”
-
falijja
őstag
Bo a legjobb cod sorozat de ha ebből is ugrálósdit csinálnak....neeeee
-
Lacek89
tag
Már meg sem lepődök. A CoD szériát sose jellemezte az eredetiség, miért is lenne most más.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"We lied guyz. Deus Ex: Mankind Divided actually takes place on the Eastern Front during World War 2. We felt inspired"
-
Bad Pritt
félisten
Jó ez, Mankind Divided előtt egy kellemes kis felvezetés lesz.
-
Dilikutya
félisten
Hazudnék, ha azt mondanám, felcsigázott. Ez már nem is hasonlít arra a Call of Duty-ra, amivel sokáig jókat játszottam, a Ghosts-al bezárólag. Már az AW sem érdekelt, ez is végképp sci-fi, pedig a Black Ops nem erről szólt. Kár érte.
-
.LnB
titán
Ez tény, még én is azt mondom, hogy a BO codok a jobbfajták közé sorolandóak. Viszont kétlem, hogy olyan mélyen és jól nyúlnának a témához mint ahogy azt a Deus Ex széria tette/teszi. Biztos tudnának ők is jó játékot a témában, de szerintem az Activision bekorlátozza őket. Muszáj egy bizonyos "szint" alatt tartani a komplexitást, mert még a vásárlóbázis 80%-a nem értené és akkor nem lennének jók a számok a negyedéves kiértékelésekkor.
-
.LnB
titán
Ha most ezek tényleg "nekimennek" a Deus Ex-nek. Vagyis megpróbálnak ugyan abban a témában "turkálni" akkor nagyon kiröhögöm őket. A Deus Ex a szakma és a játékosok által is elismert (remekmű). Erre most a Cod majd ebből a témából is próbál hasznot húzni?! Csinálnak egy 5órás codosított Deus Ex lite-ot?
Rossz az mikor évente kell nyomatni a cuccot, és nem marad egyedi ötlet. (tudom, hogy a fejlesztés nem egy év) Vajon mikor lesz COD játék a templomos lovagokról?Egyébként a teaser nagyon hangulatos, és jó is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardver, laptop, TV adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, laptop adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest