Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
szerintem az AW-t kellett volna tovább vinni. Abban vannak egyedi dolgok is, modern, szórakoztató. Rengetegen dicsérik is, nem értem, miért nem azt csinálják tovább...
-
Mappa
addikt
A treaser végéről lemaradt aaaaa...
„A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”
-
falijja
őstag
Bo a legjobb cod sorozat de ha ebből is ugrálósdit csinálnak....neeeee
-
Lacek89
tag
Már meg sem lepődök. A CoD szériát sose jellemezte az eredetiség, miért is lenne most más.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"We lied guyz. Deus Ex: Mankind Divided actually takes place on the Eastern Front during World War 2. We felt inspired"
-
Bad Pritt
félisten
Jó ez, Mankind Divided előtt egy kellemes kis felvezetés lesz.
-
Dilikutya
félisten
Hazudnék, ha azt mondanám, felcsigázott. Ez már nem is hasonlít arra a Call of Duty-ra, amivel sokáig jókat játszottam, a Ghosts-al bezárólag. Már az AW sem érdekelt, ez is végképp sci-fi, pedig a Black Ops nem erről szólt. Kár érte.
-
.LnB
titán
Ez tény, még én is azt mondom, hogy a BO codok a jobbfajták közé sorolandóak. Viszont kétlem, hogy olyan mélyen és jól nyúlnának a témához mint ahogy azt a Deus Ex széria tette/teszi. Biztos tudnának ők is jó játékot a témában, de szerintem az Activision bekorlátozza őket. Muszáj egy bizonyos "szint" alatt tartani a komplexitást, mert még a vásárlóbázis 80%-a nem értené és akkor nem lennének jók a számok a negyedéves kiértékelésekkor.
-
.LnB
titán
Ha most ezek tényleg "nekimennek" a Deus Ex-nek. Vagyis megpróbálnak ugyan abban a témában "turkálni" akkor nagyon kiröhögöm őket. A Deus Ex a szakma és a játékosok által is elismert (remekmű). Erre most a Cod majd ebből a témából is próbál hasznot húzni?! Csinálnak egy 5órás codosított Deus Ex lite-ot?
Rossz az mikor évente kell nyomatni a cuccot, és nem marad egyedi ötlet. (tudom, hogy a fejlesztés nem egy év) Vajon mikor lesz COD játék a templomos lovagokról?Egyébként a teaser nagyon hangulatos, és jó is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Lassan elindul a Black Ops széria új részének a kampánya is, de a nagy bejelentésre még egy-két napot várni kell.
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest