Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
válasz
szupermacs #8 üzenetére
Inkább az, mint a jövőbeli valami. Mostanában minden 3. játék arról szól.
-
Zso Ro
senior tag
válasz
jozefgucci1 #7 üzenetére
Ismerős a klán nevetek.Mit takar a rövidítése?
Mintha játszottam volna Cod4-ben rajta,de a sok év és sok klánnév még az én memóriám is kikezdte. -
Zso Ro
senior tag
válasz
jozefgucci1 #2 üzenetére
Mindet megvettem eredetiben a BO-ig bezáróan,majd egy félrekattintás miatt a Ghost-ot is
Az kapufa volt a javából.Játszottam az AW-val és a mostani bétájával is.
A falon futás,repülés,"terminátor edition" nagyon nem tetszik.
Még mindig várok egy II.világháborús kiadást egy új motorral,optimalizálva természetesen. -
Blizz
őstag
Jesszusom,de ResidentSleeper vagyok már a jövőbeli phew-phewtól. Igazán csinálhatnának egy WWI vagy WWII játékot..
-
gianni85
veterán
Én 2-3év kihagyás után ezt most megveszem. Béta meggyőzött. Korábban én is kritizáltam a fejlődés hiányát (grafika, új motor), de egy CS-t se a grafika miatt játszik az ember. Nekem meg még mindig a Cod játékmenete tetszik a legjobban konzolon, és a fix 60 fps és a jó hitmarker fontosabb a csili-vili grafikánál.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jozefgucci1 #2 üzenetére
Pótoltam. Egyszerre jön PC-re is.
-
jozefgucci1
addikt
Így ahogy írod ! Már az MW3 sem volt az igazi. A BO még csak-csak ott próbáltak valamit viszahozni a Cod4-ből ,de nagyon nem jött be. Az volt az utolsó amit megvettem , még ott van a gépemen . Elég sokan játszanak a mai napig vele .
Amúgy ez PC-re mikor jelenik meg , mert az nincs az utolsó mondatban ?
-
Zso Ro
senior tag
"A legújabb videóban leírják mi minden történt az elmúlt évtizedekben a Blak Ops idővonalán."
És mi nem?
Grafikai motor cseréje.
Mondom ezt én,aki a BO első részéig COD multi fan voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest