- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
NewHope88 #19 üzenetére
Gyere kicsit Quake Champions-re, lehet meglátod, hogy mi a különbség az IPS és a TN között sebességbe. Hiába nekem is ugyan az a monitorom van, mint neked csak freesync-es, mivel multiba 144 FPS fölött már úgy is csak +inputlagot okoz a G-Sync, szal nem is használnám. És pontosan érzem azt a +késést, ami az előző: ASUS VG248QE (1ms TN) és a mostani IPS - 5ms monitorom között van. Minden más singleplayer-re jobb az ívelt 34"-os, mint a 24"-es sík TN. De nyugodtan nézz szét az esport versenyeken, hogy milyen monitorokat használnak és talán megvilágosulsz.
Vedd le a nagy monitorod 75 HZ-re, mint a kicsidnek van, és látni fogod, hogy azonos frekvencián bizony egy ütős FPS meccsnél van ám különbség. az 1ms és az 5ms egyébként is gray to gray-nél van nézve, a színes képeknél e két panelnél még nagyobb különbségre hízik a válaszidő. Ha nagyon akarsz villogni, akkor vegyél egy ASUS PG348Q-t, de sztem ahhoz az 1080 Ti pl már nem is elég mindenhol, ahogy előfordult nekem is 2560x1080-ba, hogy az 1080 Ti alig bírta tartani a minimum 60 FPS-t. Igaz 90-100 FPS alatt akkor válik szükségesség a G-Sync.
-
Kolbi_30
őstag
Pofás dizájn.
-
exedoc
senior tag
Nekem tetszik, bár jó drága. LED-el nincs baj, nálam már 2013-2014 óta van, amikor még nem kapta fel minden gyártó ezt a mizériát, és nem volt "divat". Szerintem jó a design led-ek nélkül is. Ha profi gémer lennék biztos megvenném, de munkára használom a gépet többnyire.
-
válasz
NewHope88 #22 üzenetére
nagyon menő srác vagy ezzel a stílussal meg főleg. keverj bele még egy kis angolt hátha az eléri nálad a godness LED szintet és még jobban megnövei az EGO -t benned. Jancsika persze, mert nálad jobban játszó emberek nem léteznek és te természetesen tudod mitől döglika légy. 60 Hz v sync.
-
válasz
NewHope88 #16 üzenetére
nyilván nem érdekel , ha a monitorra írsz véleményt de mint látod az utolsó mondat személyes dolog általánosítva. tehát innentől kezdve továbbra is tele a tököm a jópofiskodásod ellenére is, hogy valaki személyeskedésnek veszi ha valaki kinyilvánít egy szubjektív véleményt. AZ hogy valakinek tetszik az egy dolog ha valakinek nem az is, nem vagyunk egyformák.
TN panel meg 240 hz-t tud kompetitív játékra ez a jó. majd ha lesz megfizethető áron IPS 240 Hz-s monitor akkor beszélgessünk erről. -
240 Hz kompetitív játékra G synccel és az mellé jól néz ki. b+nekem tetszik ennyi, ez egy szubjektív vélemény rohadtul elszarom mit gondolsz. tököm ki van a sok megmondó Jánossal, akik szerint a LED = parasztvakítás és ők egy felsőbb rendű fajt képviselnek azoknál, akik szeretik a ledes cuccokat, ami mellesleg kikapcsolható. tehát leszarom.( úgy ez mellé még hozzátenném, hogy nem a led tetszi rajt, hanem a COD dizájn, Ez egy jó kompetitív játékra kihegyezett monitor, jól kinéző külsővel, kicsit drágán, és innentől a többi nem érdekel .
Fikázom a ledes cuccokat minden hírnél( = menő vagyok felsőbbrendű
megmondó ember = NAGYON MENŐ VAGYOOOK -
Gondoltam , hogy hasonló színvonalú hozzászólásokkal lesz tele .
Szerintem jól néz ki, dögös. -
ZrogNV
tag
Ebben a kategóriában akkor már inkább egy:
Acer Predator XB271HABMIPRZX
igaz ez csak 170Hz-es viszont 27 hüvelykes és egy 20assal olcsóbb. -
törölt tag
yay.
-
snecy20
nagyúr
2 éves modell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A korlátozott példányszámban készülő jövevény tulajdonképpen nem más, mint egy már létező modell átkozmetikázása.
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest