Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Jujj, tényleg. Most, hogy mondod....Párszor elakadtam vagy nem értettem valamit, aztán a google kidobta a prog.hu-t. Na ott aztán lestem micsoda kunyerálás megy sokszor... Szerintük ez maradandó tudás lesz így? Meg egyáltalán ha így végzi el a sulit és a végén kigurul egy 2-essel és elkezd dolgozni akkor is ezt fogja csinálni? Ott már ez nem fog menni...Ergo nincs értelme "csalni". Vérrel, verejtékkel meg kell tanulni. Kész.
Jó lesz angolul is. Lényeg, hogy .NET/C#. Ha nem 2008 csak 2005 az is jó.
Köszönöm. -
MrSealRD
veterán
cyanide Jah...Már előre kíváncsi leszek milyen feladatokkal jönnek ide...kb 3 órán kellett volna figyelni/ott lenni de még erre sem voltak képesek - szintű lesz a dolog. A környezetemben láttam pár ilyen esetet.
Tudom ez nem nagyon vág ide, de nincs meg valakinek elektronikus formában a Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt ? Előre is ezer köszönet, ha el tudná küldeni. Ha esetleg van más VS 2008 C# könyv az is érdekelne.
üdv
sutszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest