Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
ne a szeme láttára halj, lődd ki a popsztárt és utánna menj beszélj az AIval. eléggé furcsa beszélgetés lesz belőle... azaz az AI meg fog döbbenni, hogy a popsztár halott
.igaz, Daedalus egyben ai is. viszont mind NG, mind Daedauls a régi Echelon IV megfigyelési hálózatnak az utódja... csak NGnél gyökeresen eltérő implementációt használtak. miért figyelnénk meg mindenkit, ha maguktól is elmondják?
System Shockhoz sok sikert. a grafika egy dolog (kettővel játszottam), avval még bőven nincs semmi baj (kb quake szint), de az UI olyan szinten túl van bonyolítva, hogy négy óra játék után még mindig elveszve éreztem magam. walktrough olvasással indítani meg mégsem akartam... szóval nem tudom kinek szánták megjelenéskor, de eléggé nehezen átlátható lett
. -
törölt tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
jaja, eszméletlen hangulata volt
.NG Resonance érdekes volt. az ember és az AI kapcsolata szintén... ha van egy mentésed kairoból, akkor érdemes megnézni, mit reagál az AI ha az ember meghal
. a döntési jogköre pedig tényleg érdekes volt... nekem az Echelon és egyben Daedalus utódjának tűnt (illetve időrendileg Elisáénak is).Omaroknál szerintem az bug lehetett, volt pár sajnos benne kiadáskor.
konzolportság szerintem idővel kevésbé lett zavaró. textúrák hullámoznak, pályák picik, de a lényeg átjön... a DXhez képest meg azért annyira nem szégyen gyengébbnek lenni. szerintem a mai napig az volt a legjobb fps pcre, és azért párral játszottam. tetejében pont abban az időpontban jött, amíg még mertek bonyolult sztorit csinálni a készítők, de már tudtak használható interfacet is csinálni az egészhez (system shock 2 pl még eszméletlenül túlbonyolított GUIvel rendelkezett, sztorit meg mostanában érthetőbbé próbálják tenni... bár a HR azért eléggé jó volt ilyen téren).
-
törölt tag
válasz
proci985
üzenetére
Ráadásul a rengeteg hivatkozás a C&C-re. Havok szövegei meg odavertek rendesen.
NG Resonance alapvetően egy élő ember volt (találkozhattál is vele a Kairo Archology második látogatásakor), akinek volt egy interaktív AI változata, hogy a rajongók bármikor kapcsolata léphessenek vele. Ami vele kapcsolatban érdekes volt, az a döntési jogkör. Pl gondolkodás nélkül kivághatta a managerét, mert megvesztegették.
Az Omar közös tudata néha kihagyott. Volt, hogy lehentelt az ember párat, aztán a következő második üzletnél már megint kedvezményesen vásárolhatott tőlük.
Az IW nagyon is jó volt. Csak az elődjéhez képest volt gyengébb, nagyon érződött rajta a konzolport mivolta.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
azaz.
utolsó pályát emlékszem, hogy dupla annyi idő alatt csináltam meg kb, mert mindenhova Mammoth tankkal mentem. és remekül szórakoztam
. voltak hibái, de a maga korában a járművek integrációja dícséretes volt (és maradt is egészen a Crysisig), a terület félátmenet volt a sandboxok felé (még nem teljesen nyitott, de utolsó pályán már az ember kb oda ment ahova akart) és eszméletlenül változatos volt. sokan szidták, meg persze a korának shooterei között voltak jobbak, de a hangulata, az ott volt. nomeg a tankcsaták, a crysis onslaughtjáig nem volt párja.DX AI témához, jaja, helios, icaros, morpheus és daesalus nem volt tökéletes. de volt mér ezen kívül más ai is a szériában, ava johnson (az IW pilótája), ng resonance és eliza cassan is azok voltak. a stalker féle közös tudatra pedig ott volt az omar. persze, az első rész volt a legjobb, de az IW egyáltalán nem volt rossz (kivéve, hogy évekbe tellt mire lett alá videokártyám
). -
br.rak
őstag
Nem tudom, azt elképzelhetőnek tartom, hogy lesznek unlockolható tartalmak/képességek (pálya, egység, General's ability, stb stb). Amiket vagy Achievment módjára tudsz beszerezni vagy a nyert csaták után kapott pontokért venni és a fizetősek ezt megkaphatják lovéért... Vagy a csata közben kevesebb xp kel egy Generals Abilityiért...
Br
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
Na igen, mostanában ahogy az EA állnak a dolgok:
A tiberium alliances egy böngészőben futó játék (még nem próbáltam, de talán majd egyszer)
A Generals 2, meg free-to-play lesz (gondolom valami mikrotranzakciós rendszerrel megfejelve...)
És ha hozzávesszük, hogy a Kane történetet hivatalosan lezártnak tekintik, hát nem sok jóval kecsegtetnek a dolgok.Mondjuk voltak érdekes mod-ok (pl Omega Ray a Yurihoz elég jó/érdekes volt)
Br
-
Mister_X
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Ez egy rajongói remake, az EA-nak semmi köze hozzá. De várjuk szeretettel, mert jobb a hozzáértő rajongókra bízni az ilyet, semmint a futószalag-munkásoknak az EA-nál.
R.I.P Tiberium.
-
cskamacska
addikt
Mi az hogy nem készült Renegade folytatás, és nem lesz több CnC világban játszódó FPS amit akár multiban is lehet játszani?

Itt van ni, e: Renegade X

-
Tamás88
őstag
Találtam egy könyvet, szerintem érdemes lenne elolvasni.
-
br.rak
őstag
válasz
üzenetére
Egy ideje már mindegy, hogy Uwe Boll -nak vagy Damon Lindelof-nak hívják ezeket a zseniket,
, de igen ha az ő munkásságukra gondolunk, minden rossz relatív...szerk:
(#93) Иван: mert amit Shodan, vagy CABAL csinált, az totál normális gondolkodásra vall?Így nevén nevezve nincs, de túl sokáig magára hagyott/ túl önálló/önellentmondásba került / stb AI megzakkan és/vagy saját elképzelései szerint alakítja a dolgokat az máshol eddig nem fordult elő? Pl G0T0 Kotor2
Br
-
br.rak
őstag
válasz
üzenetére
Én amikor arra gondoltam, hogy nem AI a klasszikus értelemben, akkor arra gondoltam, hogy korábban ezek emberek voltak, (vagy emberi agyról mintázták őket, ez most mindegy) vagyis semmi "új" nincs bennük, csak a lehetőségeik bővültek ki, kvázi egyfajta "hallhatatlanságot értek el" Igaz, ezeknél előbb vagy utóbb előjött a Rampancy, dehát ez van

-
törölt tag
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
Mondjuk a Deus Ex-et nem ismerem, de pl SS2-ben Shodan elég szépen próbál kijátszani téged (és még másokat is ) a Many ellen, és ott is befigyel a GOD-komplex, ugyanúgy mint Cabalnál, pedig ő nem asszimilált senkit sem.
Amúgy meg sem Cabal, sem Cortana nem Artificial intelligence a klasszikus értelemben.
Br
-
törölt tag
Azért minden AI valamilyen ismert viselkedésformát akarna emulálni, szóval ez elmondható bármelyikről. Amolyan borg megoldás, asszimilálja azok tudását, akikkel kapcsoltba lép. Mondjuk ez is csak programozás kérdése. A DX-ben levő AI-k nem voltak ennyire adaptívak (egyik sem a négy közül), mégis AI-k voltak.
-
br.rak
őstag
-
törölt tag
Pont a sokkal inkább emberi mivolta miatt volt sokkal inkább AI, mint E.V.A. Utóbbi igazából csak egy adatbáziskezelő és adatbányász rendszer, erőteljes interaktív felülettel. CABAL meg teljesen önállóan is képes volt döntéseket hozni. CABAL emellett egy teljesen önálló entitás volt.
-
br.rak
őstag
Amúgy CABAL maga egy érdekes koncepció volt. Inkább egyfajta augment volt, mint AI. Hiszen sok ember volt volt mesterségesen összekapcsolva, + Kane egy kicsit a saját fazonjára is szabta. (Ha jól rémlik valami hasonló "kollektív tudat" volt a S.T.A.L.K.E.R.-ben is ,de úgy is lehet mondani, hogy sok Cortana egyben
)
Meg sokkal inkább volt "emberi" Mint E.V.A., elég csúnyán átrázta mindkét oldal. hogy elérje, amit akar.
Bár az "alternativ" TW-ben ő lett volna az, aki sikerrel képes szembeszállni a Scrinnel, hiszen a Core Defenderen kívül, pl a banshee is scrin tech-en alapult, ami a két részes Tacitus-ból nyertek ki. (bár a tacitus maga elvileg nem scrin)Br
-
Tamás88
őstag
válasz
üzenetére
Az érdekes, hogy küldetésben a Ghost Stalker és a Mutant Hijacker 1 csapatban volt, de a több játékos módban az első a GDI-nál, a második pedig a NOD-nál volt. A kedvencem az volt, amikor az egyik oldallal voltam, és gyors akció keretén elfoglaltam a másik oldal szerelőműhelyét, majd összepakoltam, hazahívtam, és a bázisomban felállítottam és abból készítettem épületeket, és amikor már mindent építettem, akkor még oda sem kell mennem ahhoz, hogy elpusztítsam a bázist:
1. Drop pod a szerelőműhely közelében, amit meg is támadnak
2. közben kilőttem a multi rakétát
2.1. ha nem jártam volna sikerrel, akkor egy vegyi rakétát is küldtem volna
3. 1 ion ágyú és 1 vegyi rakéta a harci gyárbaKedvenc küldetésem az utolsó pálya volt, amikor is ki kellett nyírni a Cabal robotot. Ti hogy nyírtátok ki?
-
törölt tag
Szerintem Te a Viceroid-okra gondolsz. Azok teljesen mások.
A Forgotten vezetője a TS alatt Tratos volt, de közéjük tartozott még Umagon és Ghost Stalker is. És a Mutant Hijack is. Csak hogy legyen pár kapaszkodó.
CABAL-ra meg rábízták a Tacitus fordítását, Ő meg tudatára ébredt és elszabadult. Kb ez a háttértörténete a Firestorm-nak. (Miután elszabadult a NOD AI nélkül maradt, úgyhogy lenyúltak egy EVA-t.) CABAL-nak egyébként iszonyat keméyn szövegei voltak a Renegade végén a Temple of NOD-ban. Kissé összekócolódott akkor benne valami, nem igazán szerette az Ion Cannon csapást.
-
Иван
őstag
Igazából nekem mindegy, mindig is GDI párti voltam

A Doctor tuti tudja ki ő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
daa-raa: nem volt olyan rossz a c&c3, de az tényleg nagyon hiányzott, hogy nem voltak igazán nagy pályák. Emlékszem TS-ben a radar nélkül el voltam veszve, TW-ban meg kb leszartam, van-e vagy nincs.
Amúyg CABAL az az a NOD-nak, ami az EVA volt a GDI-nak? és hogy lett volna a sztori? CABAL megkukul és elszabadul? A forgottenek, na azokról meg még nem is hallottam.
-
br.rak
őstag
Ködös utalás van rá, hogy
1, k. va régen ezen a bolygón lehet
2, valószínűleg nem szimpla ember, a Scrineknek is ismerős, de nem tudják hová tenni
3, Az igazán nyitott kérdés, hogy hova ment a kapun keresztül ő és a NOD lojalisták + az összes Tiberium (bár gyanús, hogy a scrin anyabolygó vagy egy kolónia volt a cél) -
br.rak
őstag
Nem, akadt még pár olyan bunker + a befejező videó is mutatja. Elvileg a Tiberium Wars 3 előtt közvetlenül semlegesítik a sztori szerint, de ki tudja...
Miután a szőke nő kinyírja joszifot, Kane a nővel végez és akkor mond valami olyasmit, hogy most várni kell, amíg a háttérben elrendeződnek a dolgok (gyak felbomlik a SZU, és a cc1-ben már Ukrajna van a térképen, szóval kvázi a NOD okozta a SZU vesztét.)
-
törölt tag
És ha megmakkant? Kane szinte minden részben megmurdel, amelyikben szerepelt. Apróságokon nem kell fennakadni.
Mister_X: Mondjuk hasonlítsd össze a pályaméreteket és azok összetettségét. TW-ban a legnagyobb pálya kb akkora, mint TS-ban a legkisebb. A motor pedig sokkal több mindent elbírna, lásd Renegade. A TW AI-ja még az alap C&C-jét sem éri el, a TS-éhez képest egyértelműen butább, főleg a saját egységeké.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
br.rak
őstag
Igen kár, itt legalább elkészültek a járékok, még ha nem is az eredetileg elképzelt formában (pl Tiberium Wars-ban 5frakció lett volna : GDI,NOD, Scrin, úgye eddig stimmel + CABAL és a Forgotten-ek), de még mindig jobban jártak, mint a Renegade folytatásai.
szerk:
#60) orichalcos: igen pontosan erre gondoltam + amit a végén mond...Br
-
br.rak
őstag
Azért tervbe volt véve, hogy a végén oda ér el a Red Alert, ahol a Command & Conquer 1 kezdődik, csak sajna az EA közbeszólt , de pl a Red Alert 1 szovjet kampányban elég egyértelmű utalások vannak, főleg a végében.
Az egész történet a Tiberium univerzumra még csak csak, de a RA-ban vannak elég kemény plothole-ok...
Br
-
br.rak
őstag
Sokaknál az verte ki a biztosítékot, hogy a red alert szériát hanyagolták. Pl az első rész kivételével nem sok köze volt a tiberium sorozathoz. Mondjuk az eredeti Westwood-os elképzelések szerint más lett volna a c&c3 története, jobban összekapcsolta volna a red alert 1-2 történetét az eredeti sorozattal (pl Tesla, Yuri szerepe bővebben ki lett volna fejtve, stb)
Csakhát közben a Westwood-ot beolvasztotta az EA, nem hagyta meg kirakatban mint az Activision a Blizzard-ot
Br
-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem értem, hogy mi ez az általános "új-CnC" utálat...
Igen, a Tiberian Sun-nal rengeteget játszottam, a Red Alert II-vel szintén, de sem a Command & Conquer 3, sem a Red Alert 3 terén nem tapasztaltam visszalépést, ezekkel is rengeteget lehet játszani, sőt, a RA3 úgy az egyik kedvenc stratégiám egyike, hogy csak Xboxon játszottam vele.
-
Иван
őstag
válasz
üzenetére
Magára az élményre gondoltam.
Nekem amúgy a single-lel nagy bajom nem volt, de a multiban emlékszem, ilyen tetű lassan mozogtunk egy hodály pályán. Respawn - kb 3 perc alatt kimész a frontra, csinálsz max 1-2 fraget és kezdődik előröl. Ja meg vártad, hogy legyen pénz és behess új fegyót/tankot.
Unalmas volt nekem.
-
cskamacska
addikt
Érdekes hogy ezt mondod, mert bár a gyalogos lövölde része tényleg erősen átlagos volt, de a benne lévő járműves-foglalós-gyártós játékmenet, ami a régi FPS/RTS keverékekre hajazott(Battlezone
), az eléggé egyedi volt, olyannyira, hogy akkoriban még csak járművek sem voltak az átlag multi FPS-ekben. 
Persze az RTS/FPS hibridek sohasem voltak túl népszerűek.

-
-
Иван
őstag
-
ghostmat
tag
Nekem is megvan a 1st decade, de sajna pár rész nem működik benne win7 64bit alatt...

Remélem az új gyűjteményben gondolnak erre is..
-
RyanGiggs
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Annyira akkor sem értek egyet, pedig nem rossz az érvelésed.

Az előző melóhelyemnél (Épületgépész vok) hajnal 5-kor kellett kelnem, és
ált.ban este fél 7 körül értem haza! Ez napi bő 13óra "munka"!
Tudod az ilyen "munkásemberek" ált.ban 10 órát dolgoznak, nincs 8 órás mun.idő!
Szóval fél 7-re hazaértem, a kaja az asztalon (asszony addigra már megfőzött),
közben megbeszélés mi történt aznap, stb., fürdés-mosakodás,
fél 8-kor meg kapcsoltam be a gépet, 9-kor vagy fél 10-kor
gép kikapcsolás, be az ágyba, pici Tv-zés, foglalkozás az asszonnyal, alvás!
Aztán meg... 7végén nincs meló! Szinte egész nap mehetett a gépezés/játszás!
Vásárlás!? 2-3 hetente járunk az óósönbe! Ott úgy bevásárolunk... Min. 2 tálca sör!
Sok-sok hús, be a fagyiba. 7köznap csak kenyérért kell lemenni, meg
max a zöldségeshez. (ezeket mindig asszony intézi)
Számlák befizetése?! A posta tőlünk gyalog talán 2 perc! (asszony intézi)
Takarítás?! 2hetente 7végén, és akkor is csak a hálószobát szoktam
portalanítani, a gépet (ugyanis hol máshol lehetne!?
) porszívózok,
aztán a többi helyiséget megint csak az asszony intézi.
Tehát max egy óra alatt végzek, és már kapcsolhatom is vissza a gépet.
Amúgy az ósönt is megjárjuk max 2-3óra alatt, utána megint mehet a gép!
Mi tagadás... megy is!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Haverokhoz meg csak vasárnap este megyek át 3-4 órára azt viszontlátásra!
Dumálunk, iszunk pár sört, röhögünk, azt ennyi. Addig asszony otthon pihen!
Szóval hiába dolgozol 12-14 órát, akkor is arra van időd, amire csak akarod!!!
Na most megyek, mert kezdődik a Milan meccs, azt nézem, arra is van időm!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Az a bajság, hogy a "csak dolgozik" sok embernél utazással együtt 10-14 óra. Emellett be kell vásárolni, fizetni kell a számlákat, foglalkozni kell a gyerekkel, enni kell valamit, azt meg is kell csinálni, takarítani kell, mert a lakás az porosodik/mocskosodik magától is, stb...
De amúgy igazad lenne. Ha csak a napi 8 órás műszak lenne (és nem 10-12 óra vagy még több) akkor igazad lenne.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
afterburner_
üzenetére
Egyszerre mindenre nem is nagyon lehet időt szakítani. Mindent sorjában!
(#28) Hunty39:
Én elmúltam harminc is, és mégis amire akarom arra időm van!
Igazából azoknak nehéz, akik tanulás mellett még dolgoznak is.
De aki csak tanul, vagy csak dolgozik, annak "rengeteg" szabadideje van!
Én csak dolgozom, így van időm játszani, meccset nézni, egy napot
a barátokkal inni, és még az asszonykámmal is foglalkozni. -
-
Prof01
veterán
Nekem a First Decade megvan szép díszdobozos kiadásban. Tescoban vettem 1000ft-ért. Majd ha ez is lesz annyiért, megveszem!

-
Dvix
senior tag
Én a Dune sorozat HD remake-et várom. Még nem jött el

-
Matada2.3
veterán
Nem biztos, hogy megéri, de ez csak az én véleményem

-
D.Orion
veterán
Nekem a Command and Conquer: First Decade van meg, anno 990Ft-ért vettem mikor akciós volt. Most 1990Ft.
Eme játékok szerepelnek benne:
Command & Conquer
Command & Conquer The Covert Operations
Command & Conquer Red Alert
Command & Conquer Red Alert Counterstrike
Command & Conquer Red Alert The Aftermath
Command & Conquer Tiberian Sun
Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm
Command & Conquer Red Alert 2
Command & Conquer Red Alert Yuri’s Revenge
Command & Conquer Renegade
Command & Conquer Generals
Command & Conquer Generals Zero HourNálam itt be is fejeződött a C&C sorozat.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Annak aki szeretné csak digitálisan megőrizni a játékait azoknak jó lesz. Mert mondjuk Red Alert meg C&C 1 ott ugye nem kapható. MEg nem is regizhető.
-
FD már megvan, köszi ezt kihagyom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mister_X
nagyúr
Tudod mire hivatkoztak amikor végrt vetettek a több, mint három éves fejlesztési időbek? Arra, hogy nem felelt meg a cég magas elvárásainak..
Menjenek az anyjukba, bezzeg egy NFS: The Run meg minden egyéb szar megüti a mércént, mi? 
2008-ban vettem az első GameStar, ez volt a fókuszban. Elhatároztam, hogy ha valamit, hát akkor ezt tutira meveszem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem euróért hanem dollárért kell majd megvenni.

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kár érte, gameplay alapján lett volna hangulata.
Meg youtube-on van még jópár gameplay...
-
Sanchez638
addikt
hmhmhm kézbe már nem is lehet venni, akk biztos nem

-
br.rak
őstag
Kár, hogy a Sole Survivor-t nem élesztik fel (esetleg bővítenék fel) valamilyen módom
Amúgy ez már win7 kompatibilis pakk (persze a régi játékokra gondoltam) vagy még csak XP: -
Angel1981
veterán
Jó kis pakk - mondjuk már jó 5 évvel ezelőtt megjelent a "First Decade", ami az addig megjelent összes C&C játékot tartalmazta, még olcsóbban.
Mikor jön egyébként a folytatás? Kéne már végre egy igaz folytatás a remek Tiberium Wars-hoz!
-
kapeti07
senior tag
De szép is lett volna egy ilyen pakk kb 8 éve. Most sajnos annyi időm sem lenne, hogy mindet feltelepítsem

-
Biliskmer
aktív tag
A hír egyetlen negatívuma:
"Beszerezni az Origins-en lehet majd."
Eddig minden eredeti játékom a Steam-ről van, most futtassak 2 platformot, na azt nem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ezt hívom én szép pakknak. És nem is vészes az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- HBO Max
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Le Mans Ultimate
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- További aktív témák...
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
. a döntési jogköre pedig tényleg érdekes volt... nekem az Echelon és egyben Daedalus utódjának tűnt (illetve időrendileg Elisáénak is).
. voltak hibái, de a maga korában a járművek integrációja dícséretes volt (és maradt is egészen a Crysisig), a terület félátmenet volt a sandboxok felé (még nem teljesen nyitott, de utolsó pályán már az ember kb oda ment ahova akart) és eszméletlenül változatos volt. sokan szidták, meg persze a korának shooterei között voltak jobbak, de a hangulata, az ott volt. nomeg a tankcsaták, a crysis onslaughtjáig nem volt párja.

, de igen ha az ő munkásságukra gondolunk, minden rossz relatív...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), az eléggé egyedi volt, olyannyira, hogy akkoriban még csak járművek sem voltak az átlag multi FPS-ekben. 

Menjenek az anyjukba, bezzeg egy NFS: The Run meg minden egyéb szar megüti a mércént, mi?