- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
exx
tag
Durva egy memó, ahogy az ára is.
Pedig még tetszik is. -
Oliverda
félisten
Manapság van ahol a 2x2 máshol meg a 3x2 az általános. Ráadásul bizonyos kiteket csak 2x2-es másokat pedig csak 3x2-ben adnak ki.
"Meg gondolom letesztelik a modulpárokat is, hogy biztosan ne legyen velük gond párban sem"
Anno ez volt a marketing szöveg még amikor bejött a dual-channel de szerintem ez már akkor is kamu volt. Nincs erre idejük a gyártóknak és nincs is rá igazából szükség.
-
Metalfan
senior tag
Jó, de manapság inkább a 2x2 giga az általános, nem az 1x2. Meg gondolom letesztelik a modulpárokat is, hogy biztosan ne legyen velük gond párban sem (bár lehet, hogy ebben tévedek).
Mellesleg én inkább annak örülnék, ha olcsóbbak lennének, akkor már úgyis mindegy, hogy külön van-e vagy párban. Meg ha már vágyálmok: AMD-s rendszerhez 1600-as, jó időzítésű memória 1.5-1.6 Volt körüli feszültségen ÉS barátságos árral, mert nevetséges, hogy a szarul sikerült chipeket, amikhez nagyobb fesz kell, az AMD-hez ajánlják, mert ott nincs 1.65 Voltos korlátozás -
Oliverda
félisten
válasz
D4rkAv3ng3r #51 üzenetére
Miért szar? Azért mert nem tudod hogy mi is az a ciklusidő?
DDR3-2333@CL9 tizedre pontosan olyan ciklusidővel rendelkezik mint a DDR-500@CL2 és valamivel gyorsabb mint a DDR2-1200@CL5. Sávszélességben meg megeszi mindkettőt reggelire. Akkor hol is itt a probléma?
Egy hozzászóláson belül lehetséges több másikra is válaszolni. Csak még mielőtt valamelyik moderátor szólna.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
FRENK1988 #29 üzenetére
Az az ember vagy hülye palimasár a kW fölötti tápjával, vagy kamu adatokat beírt ami jól néz ki, vagy valamelyik politikus fia.
Egyébként ahogyan mephi666 írta vagy RAID kell inkább, vagy SSD az tényleg hoz tényleges sebességnövekedést, ez csak kidobott pénz. Játékoknak bőven elég lenne még a DDR2-800 is, de már nem lehet DDR2-ben gondolkodni, mert kifutóban van.
-
P00By
nagyúr
E-penis
-
Metalfan
senior tag
Ez már fölösleges, főleg ilyen áron. Az meg külön érdekes, hogy egyelőre még csak külön lehet megvenni ezeket
Nem hinném, hogy túl nagy tuningtöbblet van bennük, max 100 MHz-et tippelek effektív órajelre.
-
tome.jr
addikt
Jó kis ramok bár ezek az össze-vissza időzítések nem túl szimpatikusak. Mivel a P55-ös lapok 2600 Mhz sebességig támogatják a memóriákat, már csak idő kérdése hogy a gyártók piacra dobják saját 2600 Mhz CL7/8/9 megoldásaikat, így efölött a horro árú Corsair rampár felett is lassan eljár majd az idő.
-
Devid_81
félisten
Pfff, szep savszel lehet ekkora frekin
-
mephi666
nagyúr
annyival nem töltődik gyorsabban ettől sem a win/játékok... jobban jár az ember, ha raid-be áldoz inkább kis pénzt, annak az előnyét megérzi több helyen is... (már ha arra akar menni, hogy gyorsabban töltődjön minden... a memóriák sávszélessége már régóta a vinyók sebessége fölött van bőven... raid-del lehet kicsit kompenzálni a dolgon...) habár nem mondom, ha hozzám vágnának egy ilyet, nem lennék szomorú... jól megtudnám vele vakarni a hátam, ha viszket
-
Robi BALBOA
őstag
Na ez nagyon tuti, na és a Trident széria egy isten!
Volt Corsair ramom stabil meg minden, de mégsem volt az igazi, de az új G.Skill ramjaim azok nagyon babák és szerintem bőven elég is(mármint a sebessége).
Hát ha én most vennék DDR3 ramot és ezek közül kellene választanom eggyértelműen G.Skill! -
törölt tag
Szép... bár inkább a hűtőborda látszik
-
szki
őstag
Tessék: G.Skill F3-19200CL9D-4GBPIS
DDR3-2400 MHz 9-11-9-28-2N -
total90
veterán
Az árát nem nézve durva cucc... csak hát nem lehet sokáig nem nézni az árát
-
Mans20
addikt
Ez már magába elviszi az összes gamet,csak a monitort kell rákötni.
-
gombcomp
senior tag
Ha egy kicsit utánaszámolunk akkor ráébred az ember,hogy i7,i5 höz minek, még a 2000 is sok.
QPI 4000 felett felejtős,Uncore is erősen behatárolt,
mivel Uncore=vagy több mint a RAM 2 X!!!!
De azért szép darabok. -
0805
tag
Ilyet se veszek egyhamar
Olcsóbban is lehet venni JÉgkaparót
-
FRENK1988
veterán
Spiner mikor vesz ilyet?
-
Oliverda
félisten
válasz
rootkiller #20 üzenetére
Nehéz felfogni hogy ezt nem az "egyszerű" júzereknek találták ki? Nem is lehet őket kapni csak és kizárólag a Corsair webshop-jában.
-
rootkiller
őstag
Ez ilyen 8-9-8-24en ideális lenne, esetleg 9-9-9-24, de így nem hiszem hogy sokkal gyorsabb, mint a 2000@7-8-7-20. Parasztvakítás az egész.
-
kelzsoca
félisten
Még jó hogy lehet kapni, úgy kell mint egy falat kenyér!
-
zed1983
őstag
Ezek a dominatorok mind egy kaptafa de mégis mindig durvák...mint az áruk
-
Pali79
aktív tag
Hát sztem nem annyira gáz az ára. Én annó a 2×1 GB Geilt vettem 64K-ért
-
Oliverda
félisten
Ez übertuning RAM mindenféle világrekord pontszámokhoz. Már ha ez eddig nem esett volna le...
-
Tenken
őstag
Az ilyen cuccok azért vannak, hogy akinek annyi pénze van, hogy nem tudja hova tenni, de szereti a "vásárlás feelinget" annak is legyen valami...
-
danati
senior tag
Szerintem fölösleges ilyet venni. Valamennyivel gyorsabb mint pl egy 1600-as kit de annyival nem ér többet. Ráadásul aki csak játszani vesz ilyet nem fogja megérezni azt a plusz teljesítményt.
-
aram01
nagyúr
nem gyenge
-
sz.mich
tag
Tyühű, van ám ára. De jól is néz ki, a gyakorlati teljesítményére viszont én is kíváncsi lennék.
-
MZsoltee
veterán
Hát nem brutálisan gyors... Kíváncsi lennék mennyivel gyorsabb a gyakorlatban, fele annyi idő alatt tölt be a win? A brutálisan drága, vagy a brutálisan magas órajelen üzemelő talán okés, de a gyorsasággal ne viccelődjünk...
-
vergilx
őstag
szép kis malackák
-
durván nézz ki
veszek is belőle kettőt, csak eladom a házat
-
Pubszon
veterán
egy tri amcsiba belőle több mint 100k átszámolva.
az itthoni árról nem is beszélve...
abból veszek egy i7-es procit, egy gagyi lapot meg 3*2g gagyi ramot. -
Picturemaker
őstag
Jó drága, de jó és jól is néz ki.
Izzik a tetején a borda. -
Oliverda
félisten
$400/dc kit... nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A DDR3 lapkákra épülő Dominator GTX 2333 MHz-es effektív órajelen üzemel.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest