- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
Azt olvastam a Facebookon, hogy Augusztus 30-án adhatják ki. Hiba becsúszhat bárhol-bármikor. Megértem a mai bakit, ez van. Viszont kíváncsian várom hogy az Eustockon mennyi lesz az ára.
-
válasz
Celithrandi #398 üzenetére
No, akkor még 1x leírom.
Ott ültem-voltam a kínai smartphone vonal vezetője melletti asztalnál, és 11:50-kor mondta, hogy van egy kis gond, le kell venni az F1-et ( persze mindezt nem magyarul....
)
2 napja vannak az országban ,de lehet 3... Velük együtt jöhetett szinte az F1 is az országba...
Ha nem lettem volna ott, én se hiszem el, szóval megértelek... Van ez így.
Igen szar a helyzet, gondolhatod, hogy nem erre vágytak a nyitó előtt, úgy , hogy pl én is végigtapogattam a készüléket, utána pedig szalagvágás előtt ki kellett húzni minden F1-et a lopásgátlóból... -
Változtat a lényegen? Felsőbb, anyacégi szinten tiltották meg a termék forgalmazását. Pont.
Mit tudsz vele kezdeni? Akár be is tilthatják, hogy kapjanak terméket, ha ellenkező módon cselekszenek...
Itt azért komoly milliókról szóló szerződések pörögnek, nem egy 115 ezres telefon...
Ha ezt nem érted, sajnálom, meddő dologba futott a cselekmény. Augusztus 30-án megkapják a készüléket és kész.
Le lehet-e zárni ezt a hisztit? Nem volt kötelező senkinek sem feljönnie végigállni a sort.. Online is elérhető lesz jövőhéten minden....
Az a baj, hogy mindentrögtönazonnal... Ha meg nem, akkor rohadt szemétláda mindenki... A cég is, meg mindenki édesanyja...
Jó kis mentalitás...
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #393 üzenetére
Engem ez nem érint. Ha érintene, nem az első lenne hogy kijárom.
A várhatóan pedig a készülékváltozatra vonatkozott, nem arra hogy általánosságban elérhető lesz vagy sem.
Szerk: nem vagyok felháborodva, nem engem vagy a családom ültették fel. Az hogy ismerem szabályokat és leírtam mit csinálnék, nem jelenti hogy érdekel :-D
-
HUNited
őstag
válasz
szabi__memo #389 üzenetére
Igen, de a vevőnek joga hogy hülye legyen. A kereskedőnek nem joga hogy hülyére vegye. Erre lennének a hatóságok, de azzal nem megy semmire a felhasználó hogy a céget megbüntetik, neki nem jár pénz, csak ha pereskedik.
-
válasz
Celithrandi #392 üzenetére
Várhatóan. Remélem ez tudod mit jelent
@HUNited: Akkor hajrá. Annyira fel vagy rajta háborodva, viszont nem igazán értem, hogy számodra ez miért jelent gondot? Elég komoly háttere van az egésznek, nekünk pl. elmondták, de közleményt is kiadtak, sőt le van írva az egész háttere.
Ha ezek után ezt nem érti valaki, az sajnálatos. Biztos bosszantó mert valaki venni akart, sőt én is akartam venni... De ingyen kiküldik, kár hisztizni rajta.
Aki meg nem bír várni, az türelmetlen.
Picit túltolod ezt a GVH-s dolgot.......
-
HUNited
őstag
Egyébként engem nem érdekel a készülék, de megértem azokat a felhasználókat akik ez miatt utaztak fel BPre, hogy csalódottak.
Marketingesként nem értem miért a felhasználókat kell szivatni. Az meg hogy a vásárlóközönség még az ő pártjukat fogja, megerősíti bennem hogy az elvakult fanatizmus hova juttatja a felhasználókat.
-
HUNited
őstag
válasz
Graphics #384 üzenetére
Nem, viszont fogyasztóvédelmi referens (is) vagyok, ismerem a jogszabályokat (igen, a tudatos fogyasztóról hiszi néhány kereskedő, hogy biztos ő szívott valamit).
És mellesleg telekürtölték a szaksajrót vele, hogy kapható lesz. Lehet a haveri/lefizetett oldalakról eltüntetik a sajtóközleményt, de a Google nem felejt.
-
doctorur
tag
Csak halkan jegyeznék meg néhány dolgot.
Szerintem egyetlen egy hivatalos hirdetésben sem szerepel a pocokfón mai értékesítésének megkezdése. Csak a Tech2 volt az, aki ezt beharangozta. Ez simán lehet félreértés is, emiatt GVH-t emlegetni kicsit vicces és teljesen komolytalan. Egy vigyorgó fej nem ártott volna a mondat végére, ha tényleg poénnak szánta az írója.
A szintén komolytalan "miért nem tudom megvenni idióták" szintű kommentek sem éppen a szakmai hozzáértésről tanúskodnak, hiszen egyszerűen csak annyi történik, hogy addig nem lehet hivatalosan értékesíteni kis hazánkban, amíg a lényegesen nagyobb EUs piacokon nem mutatták be ténylegesen a készüléket.
Talán nem nehéz belátni senkinek sem, hogy életszerűtlen elvárni egy gyártótól, hogy megelőzve a nyugati országokat éppen Magyarországon és a hivatalos bemutató előtt elkezdjék forgalmazni, csak azért, mert nyílt egy üzlet. Annak is lehetne örülni, hogy legalább megnézhetik megfoghatják, kipróbálhatják a terméket a lehetséges vásárlói és még a pontos árát is megismerik, szemben a nagymenő piacokkal.
Ezt a gesztust inkább értékelni, mint gagyizni kellene. -
-
HUNited
őstag
Szerimtem uszitsuk rájuk a GVHt, csalogató reklám, úgy megbüntetik őket, mindjárt be is zárnak. Aztán aki ez miatt utazott fel, pertársaságot alapít kártérítésért.
-
válasz
Celithrandi #379 üzenetére
Oh istenem, ezt egyedül hozod össze vagy segítenek?...
-
válasz
Celithrandi #379 üzenetére
Értem. Tehát te jobban értesz hozza.... Ez szerencse. Miért nem jelentkeztél oda, tuti vevők lennének
Sejtettem amúgy, hogy mire hazaérek tuti megtelik az ilyen okossagokkal a fórum...
2percre van a szerviz, biztos olyan rossz helyet találtak.
Nem lenne gond azzal , amit írsz, viszont semmi info alapján spekuláns vagy....
Ha nem értesz valamihez, kár okoskodni. Sicc!
-
lovi27
addikt
Gondolom, a jövő hét végén nyíló IFA miatt csúsztatták. Biztos a kiállításra átjön Európába egy-két igazi fejes, bejelentéseket tesznek és ahhoz igazítják. A bejelentés napjától legyen kapható. Addig biztos a többi kelet-európai Xiaomi-Store is megkapja és egyszerre lesz mindenhol megvásárolható.
-
-
-
válasz
Celithrandi #367 üzenetére
Nálunk a cégnél volt hasonló egy termékkel kapcsolatban. Kaptunk digitális anyagot, nyomtattunk, vittük a Construmára az első szériás termékeket, majd közölték a kiállítás előtt, hogy csak rendelést vehetünk fel rá, mert egy hiba miatt cserélik a gépeket és megváltoznak a paraméterei... De nyilván én is hazudok, mert te jobban tudod, hogy mások mit tudnak.
Duliee: milyen színekben lesz kapható? Anyaga milyen? Nyikorog a ház?
-
válasz
Celithrandi #364 üzenetére
Mivel ma személyesen ott voltam, amikor mondta a kínai a sajtószobában, így első kézből hallottam az infót ..
És volt készlet is. Szóval kérdezz előbb.
Butaság amit írsz, mivel nem voltál ott azt sem tudod miről beszélsz....
Ha ennél több infót szeretnél, ott kellett volna lenned. Így csak talalgatsz és spekulációkba mész...
-
laciba77
tag
válasz
Celithrandi #367 üzenetére
Voltak jelen a megnyítón kínai fejesek, így simán lehet, hogy a helyszínen nem engedélyezték.
-
-
Celithrandi
addikt
ezen mi a rosszindulat? ne mond már hogy egy forgalmazó este még azt hiszi hogy reggel árulhat egy terméket, de szombat reggel felhívja kínából a xiaomi ügyvezetője hogy rosszul gondolja
)))) annyira naívak vagytok. vegyétek már észre, hogy itthon kb mindenki megállás nélkül és folyékonyan hazudik össze vissza.
-
kicsako
őstag
Szerintem sem reklámfogásról van szó, volt ezer dolguk, látták hogy van raktáron, és válaszoltak hogy igen lesz eladó. Nem hiszem hogy a pocokfon csábított volna oda ennyi embert.
-
haris
őstag
válasz
Celithrandi #364 üzenetére
Meg vannak akik rosszindulatúak és vannak akik nem.
-
válasz
Barthezz2 #361 üzenetére
Kb. ugyanaz, mint ahogy csesztetik őket fb-n a védett nevek használata miatt. Leírták, hogy nem ők csinálják, az egész EUban mindenhol ez van most, de lehazugozzák őket. Simán lehet egy félreértés a nagy kapkodásban, voltak már csúnyább bakik is üzlet nyitáskor.
A telefon viszon elég szélesnek tűnik, legalabbis egy Note5höz képest.
Azt megmondták a boltban, hogy milyen csak 6/128as lesz? Milyen színekben?
-
válasz
Celithrandi #360 üzenetére
És mit nem lehet azon érteni, hogy MA szóltak nekik a központból, hogy nem oké? Ott van, ki is van rakva, mi a poén, hogy kicseszésből nem árulják?
De persze, te nyilván tudod, hogy direkt van az egész..
-
válasz
Celithrandi #352 üzenetére
Nem, de a megnyitó alatt kérdezte valaki fb oldalukon, és ott kapta ezt a választ. Gondolom nem fb előtt ültek épp, és azért jött össze ilyen megfogalmazás.
Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni. Nem hiszen, hogy direkt haragítják magukra élből az embereket, ez nekik is ugyan olyan gáz..
-
grafnet
veterán
Na, azért 2 PB-ot behúztunk.
Más nem volt értékelhető... -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Celithrandi #352 üzenetére
Nem nincs mit odaadni, hanem nem adhatják oda.
-
válasz
Celithrandi #350 üzenetére
Gondolom nem éppen a fb-al voltak elfoglalva a megnyitó alatt.
-
zsocy
őstag
válasz
Bagoly01 #344 üzenetére
Nyilván kellett valami behúzó erő a nyitásra, hát bedobták hogy vehetsz f1-et. Tényleg furcsa hogy ezt ma tudták meg, hogy mégsem... De ahogy a többiek írják, ki van állítva, meg lehet fogni, aztán ha lement a premier meg is lehet venni. Nem párizsi ez hogy egy hét múlva már romlottat kapsz
-
Bagoly01
senior tag
válasz
tomboy0013 #343 üzenetére
Hát az, mert ezt valószínű tegnap is tudták.. Facebookon a nyilvános kérdésemre, azt írták hogy mai naptól meglehet vásárolni. Hát nem tudom..
-
Bagoly01
senior tag
Szóval tegnap még azt írták, hogy lesz Pocophone F1 115-ezerért. Ma meg sajnáljuk, még sincs?
Ez nevetséges.. -
grafnet
veterán
válasz
PowerBuldog #340 üzenetére
De még csak, épp 3 nap telt el!
;-D -
Sajnos most kaptunk egy központi információt (ami nekünk is újdonság), hogy a Pocophone F1-et sajnos mégsem adhatjuk oda senkinek ma még, az augusztus 30-i bemutatónak. Aki ma érte jött volna, a jövő héten ingyen kiszállítjuk házhoz Magyarországon területén belül.
Köszönjük a megértést!
Üdv, a Xiaomi Magyarország Facebook csapata -
PowerBuldog
veterán
Webshop mikortól él majd azt tudja valaki?
-
kicsako
őstag
Kis infó pocokfonhoz:
Egyelőre kiegészítő nem lesz még hozzá elérhető a megnyitón.
Üdv, a Xiaomi Magyarország Facebook csapata -
Jöhetnek a fotók a helyszínről és a poco F1ről is. Ha van szín infó, akkor az is. 2 gyerekkel én ekkora tömegbe nem tudok beállni.
-
-
marcee
addikt
Jesszusom! Ott vér fog folyni a 10 Ft-os fülhallgatókért?!
Én valahogy semmilyen pozitívumot nem látok ezekben a tömegnyomoros akciókban, úgy értem, hogy oké, a közelébe sem megyek, de még hallani is fáj róla, nem rossz a kicsengése (mármint ha olyan lesz, mint amitől félek). -
grafnet
veterán
válasz
szabi__memo #312 üzenetére
Már kb. 4-500 fő.
-
-
grafnet
veterán
Vagyunk már "egy páran"!
Mármint a Mi Store nyitón. -
-
Celithrandi
addikt
válasz
Blizzardking #305 üzenetére
minél "kisebb" értékű azaz tágabb rekesz. ettől függetlenül az összes mobilos képen ráközelítve látszik, hogy a háttérmosás úgy kamu ahogy van.
-
Blizzardking
őstag
válasz
fateless #135 üzenetére
Ha nagyon pici a szenzor, és ehhez mérten nagyon rövid a fizikai gyújtótávolsága az optikának (4mm körüli, a filmes optikák 28mm-eséhez képest), akkor melléfókuszálni is kurvára nehéz. Kb másfél métertől a végtelenig minden éles, nem lenne lényegi eltérés a 3 kép között.
Az optikailag életlen háttér feltételei
- minél nagyobb szenzor
- minél nagyobb gyújtótávolságú obi
- minél közelebbi tárgytávolság
Mivel egyik se valósul meg telefonnál, ezért trükköznek szoftveres háttérelmosással. Plusz, ha egymás után több kép készül, az olyan problémákat is felvet, hogy elmozdulnak bizonyos képelemek közben. Nem egyszerű a dolga a gyártóknak, mert a fizika az olyan amilyen, a vásárlói elvárás meg az egekben van. -
-
haris
őstag
Én abban reménykedtem, hogy egy pénteki hétzáró tesztet kapunk a Poco F1-ről! Mivel holnaptól megvehető, gondoltam már a mobilarénánál van egy darab, tesztelik, pénteken címlapos írás lesz, szombaton mindenki rohan a megnyitóra vásárolni.
Mondjuk így is rohannak sokan, de egy teszt mit hozott volna....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest