- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
noorbertt #558 üzenetére
Az inkább 2 hét lesz, de a rosseb akar onnan rendelni... majd az EUStock, bár az is egy balfasz banda. Az újabb készülékek, pl. Mi A2 és hasonlók már hetek óta kaphatóak egy rakás boltban, csak náluk nem... mindenki tudott szerezni mindenből minden színűt meg fajtát, csak ők nem... vicc.
Egyedül a magyar WayteQ gari ami miatt érdemes lehet erre a két béna boltra várni...
-
grafnet
veterán
válasz
noorbertt #285 üzenetére
Amit írtam:
Az 5+-t függőlegesen, a Mix 2S-t vízszintesen nem lehet látni az "olcsóbb", sima polar szűrős napszemüvegben. Annak, aki körkörös polar szűrős szemüveget hord, annak nem jelent problémát.
Ez a nyári, napos időszakban elég kellemetlen tud lenni!A Mi 4C-nél, a 4X-nél nem volt ilyen hiba!
-
válasz
noorbertt #232 üzenetére
Mivel akad még számodra negatív dolog a készülékkel kapcsolatosan, ne vedd meg, mert csalódni fogsz benne.
szerk.: noorbertt félreértesz, de annak nincs értelme, hogy csalódj benne. Várd meg az itteni tapasztalatokat előbb.
Szerintem normálisan írtam, vagy igyál kávét, és utána beszélgessünk, normálisan! Ha kell tudok én is paraszt módba kapcsolni, de nem, nem lesz érdekesebb a téma.
-
válasz
noorbertt #133 üzenetére
Magyarán egyéni, szubjektív preferenciákat fogalmaztál meg.
Ha Nem a Te igenyeidnek készült, attól még nem a készülékben van a hiba.. Keresni kell másik terméket.
Nem raksz bele SD kártyát, és ha alapból nem használod a jacket, akkor nem értem a piszok kérdése miért lényeges...
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
noorbertt #109 üzenetére
Az NFC-vel - ill. annak hiányával - tényleg nagyon "alávágtak" ennek a telefonnak. Talán majd az EU v. USA verzióban lesz. Nem is értem, hogy hogyan maradhatott ki.
Viszont azt változatlanul tartom, hogy nincs az a fene nagy alá / fölé rendeltségi viszony a Mi 8-hoz képest.ui: Most nézem, hogy van benne IR is (úgy rémlik a Mi 8-ban nincs).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest