Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
De akkor mi van, ha nekem 12V környékén még bepöccen? Ne haragudj már, hogy ez ilyen...
Ezt én csak egyfajta ökölszabályként és megfigyelésként jegyeztem meg, önmagam számára, hogy 12V körül még elmegy, nem szokott gond lenni. De alá már ne engedjem, mert akkor nehezebben indul, vagy rá is kell tölteni. Nem értem, mit kell ezen rugózni...
Az én lelkivilágomat egyébként jobban sérti, amikor valaki még a mélykisülés szót sem képes leírni normálisan, egybe. Amikor annyi intelligenciája nincs valakinek, hogy az írásjelek után üssön már egy nyomorult szóközt, hogy legalább igényes valaki benyomását keltse.
Aki vitába száll, legalább adjon már magára egy kicsit, különben inkább csak szánalmat kelt...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest