- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nagyon egyszerű, ahogyan előbb is írtam meg kell nézni ma jelenleg melyik van nagyobb hatással a világra. A Unix megszületése, körülményei, technikája, ami ma is meghatározza, az operációs rendszer, de eleve a szoftverfejlesztést. Gyakorlatilag ha csak előveszed a mobiltelefonod, bekapcsolod a TV-det, vagy beülsz az autódba, gyakorlatilag mindenre kihatott ez. Nem csak otthon hanem az egész világon. Szerintem ez csak elég komoly dolog, hogy legalább tudják, hogy mi fán terem ami ennek az egésznek a dédapja, és dédanyja volt.
Ha pedig netalántán informatikus valaki, akkor meg nem csak említés szintjén, hanem alapok szintjén is. De ezt már kifejtettem itt. Nem írom le még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest