- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
válasz
zorrokalap #19 üzenetére
Nézd, 30.000 ft-ért sajnos természetes, hogy nem kapsz épkézláb BT fejest.
Le is írtad, miért.
Ebből a még nem is aptX-es felhasználásból könnyelműség levonni azt tanulságként, hogy még a legdrágább BT fülesek is rosszak. -
zorrokalap
tag
válasz
Kristof93 #18 üzenetére
Szerencsere van rajta sima jack dugo igy magat a "hangszorot" tudtam tesztelni, zenehez gyenge. Relative "high-end" fules chainem van ezert massal is leteszteltettem, de o is ugyanerre jutott. A TV-em egyebkent nem tud aptX-et, de filmezni eleg a minosege sima bluetooth-al is, ott nem hallom hogy rossz/nem zavar.
-
Kristof93
senior tag
válasz
zorrokalap #17 üzenetére
Aptx-el használod? Sokat segít.
-
zorrokalap
tag
Nekem egy Sennheiser HD 4.40 BT Wireless(~30 ezer huf) van, hangminosegben sokkal rosszabb mint amire szamitottam. DT990(~45e ezer huf) szenne veri. Viszont minden egyeb szempontbol jo, kenyelmes, ossze lehet csukni, konnyu, 12 orat bir es mivel filmezeshez hasznalom igy nekem ok. Ar-teljesitmeny aranyban persze rendben van, megiscsak van benne egy DAC + bluetooth adapter + erosito + aksi. Viszont "kulteri" hasznalatra szerintem egy fulbedugos fules sokkal jobb minoseg ad es annyival nem kenyelmetlenebb. Nem tudom pontosan milyen Sony fulesem van de nagyon jol szol(~20 ezert huf) es az en fulem nem birja ezeket bedugusokat de a sonyval nincs baja.
En arra jutottam hogy ezek a bluetooth-os cuccok nem erik meg az arukat(megha az ar nem is szamit abban sem vagyok biztos hogy egyaltalan kepesek-e DT990 szintre).
Nekem a TV-nel nem nagyon volt mas valasztasom ugy persze megeri az arat
-
kisbalázs
tag
Nálam marad a 770 pro. Bár ez valóban nem néz ki rosszul.
-
Zsohi
őstag
válasz
#74018560 #14 üzenetére
Már akinek.
Személy szerint én nagyon nem szeretem a Bose megoldását, nehéz körülírni az érzést, de olyan, mintha egy üvegburok alá zártak volna teljesen elzárva a külvilágtól. A Sennheiser viszont nem vált ki belőlem ilyesfajta klausztrofóbiás élményeket.
A hangzásvilága is jobban passzol az én ízlésemhez és nem mellékesen gyengébb minőségű anyagokkal(Spotify) sokkal jobban elboldogul. Külső kialakítását tekintve
pedig meglátásom szerint magasa a Bose felett jár. -
Zsohi
őstag
Ha vezeték nélküli bluetooth fejhallgatóról van szó nálam a Sennheiser Momentum 2-n kívül más nem játszik. Hangminőség tekintetében valószínűleg nem jobb, mint a cikkben szereplő darab, de minden más tekintetben a mai napig nem találtam olyat ami labdába rúghatna mellette. Egy vezeték nélküli fejhallgató legyen kompakt, kényelmes és letisztult, nem otthoni használatra valók ezek.
-
Iga007
tag
válasz
Cyberboy42 #9 üzenetére
Én arra a Denon AH-GC20-at használom bekapcsolt zajszűréssel... 😂
-
Cyberboy42
senior tag
Jól jönne mikor a kertben füvet kaszálok
-
Kristof93
senior tag
A DT990 nálam sokáig maradni fog. Többször drágább fejhallgatókat is elver.
-
törölt tag
Hol lehet kipróbálni?
Illetve hogy térképezi fel a hallásom? -
tecsu
addikt
Na, lehet hogy lecserélem a Beyerdynamicot egy Beyerdynamicre.
Ez az első BT füles, ami tetszik.
-
vicze
félisten
"Apple AAC"
Km. Ilyen nem létezik, AAC az AAC. Apple-nek csupán saját konténer formátuma van rá, de BT esetében ez teljesen lényegtelen. -
sultansmith
senior tag
Wah, jó lenne, csak ne nyúljon bele a hangzásba az a MIY...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A mikrofonok és fejhallgatók világában igen jó hírnévnek örvendő cég új termékének hangzása szoftverből állítható.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest