Hirdetés
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így is próbáltam és így se jó.
Sajnos egyedüli megoldásnak az látszik hogy törlöm a telefonról a FB accot és használom böngészőből.Sim nélkül se akarja frissíteni BB linkkel se és OTA se a jelenlegi szoftverről.
A link szerint is ez a legújabb: 10.1.0.273
Próbáltam úgy is, hogy nem teszek bele simet. -
Ezt már próbáltam, köszi. Legfeljebb nem jeleníti meg a fb kontaktokat, de a Kapcsolatok alatt elcseszi őket.
Faterom Pl úgy van benne a (szinkronizált) Gmail telefonkönyvben, hogy Apa, erre a fb csinált belőle a kontaktok között Apa Józsefet. :SSasa : az a baj, hogy teljesen megkavarja a neveket, és átszerkeszteni se tudom őket, mert mindig úgy jeleníti meg, ahogy ő összefésülte. Lásd Apa József.
-
wopi
aktív tag
Rendben, köszönöm szépen!
Mielőtt belekezdenék, és visszafordíthatatlan butaságot csinálok... Letöltöttem az 1,2 Gb-os ZIP-elt autoloadert. Pár szóban le tudjátok írni, hogy mi a teendőm ezzel? Illetve szükség esetén hogyan tudom a factory OS-t visszatenni? Biztonsági mentést van értelme csinálnom? Mintha korábban olvastam volna, hogy felesleges, mert azt a leaked OS-re nem célszerű visszatölteni. Vagy esetleg egy konkrét leírást ha tudtok linkelni, az is tökéletes
Androidon cserélgettem régebben a ROM-okat oda-vissza, de ez ugye nem ugyan az...
A Crackberry oldalán nem sikerült megtalálnom az ide vonatkozó leírást... Sorry! -
-
HaZse
őstag
-
teo77
őstag
Mit takar ez a leaked os kifejezes?
Pentek ota en is boldog tulajdonosa vagyok ez Z10-esnek.Vagyis neha nem tul boldog...ugyanis, napjaban legalabb egyszer, hanem tobbszor lefagy a telo. Pl ma is, miutan kivettem a zsebembol, es lattam, hogy van egy nem fogadott hivasom, nem tudtam megnezni, mert nem volt aktiv a nem fogadott uzenet mezo. nem tudtam se a megtekintesre, se az elvetesre kattintani, se belemenni a menube. Egyedul a hengerot lehetett szabalyozni- amit a kepernyo ki is jelzett-, meg a kepernyot ki-be kapcsolni. ja, es persze leallitani a keszuleket. naaltok is elofordulnak ezek a jelensegek? (nem fogadott hivas inaktivitas, lefagyas)
Ja, meg zavar az, hogy csak ugy tudok kilepni a fomenube, hogy elso lepeskent a futo folyamatokat jelenitem meg fel swipe-olassal. Lehet ugy is visszalepni egy alkalmazasbol, hogy az alkalmazas ikonokat lassam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Ukrajnai háború
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest