Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #24 üzenetére
Miért kevés a Source motor? A HL: S-ban csak nagyon korlátozottan lett használatba véve.
-
fordfairlane
veterán
A videó alapján elsőre jónak tűnik, mert a HL1 source nem volt az igazi.
A HL1 Source-ban a világításon - árnyékoláson látszik a változás, mind a statikus, mind a dinamikus fényforrásokon, és a hullákon működik a ragdoll effekt. Ugyanakkor a textúrák ugyanazok, a helyszínek ugyanazok, a modellek a high definition packnek megfelelő modellek és textúrák. Egy csomó bug, ami az eredeti első részben benne volt, a Source motoros verzióban már nincs, de szerintem önmagában a Source kevés egy tisztességes grafikai felújításhoz. Pedig ez a játék megérdemli.
-
Már vártam, mikor fogják megjátszani ezt. Ha tényleg jó lesz, akkor a kevés játék egyike lesz, amit megveszek
-
fordfairlane
veterán
Most nézem a honlapjukat, ez a Valvetól független fejlesztés? Elég szűkszavú a hír.
-
fordfairlane
veterán
Nekem is megvan a Half Life 1 : Source. Ha újra kiadják, remélem raknak bele újdonságokat is.
-
nrgia
őstag
Új infók a megjelenésről???
-
juliabrilke
veterán
Hm! Finom lesz nagyon!
-
KrAt
veterán
Aztaaaakurvaaaaa
Hát ez nemsemmi, mekkora feeling lesz már
-
Fáraó
őstag
Nagyon szép, de ilyen helyen a biztonsági őrök sztem nem lehetnek borostásak.
HL1 régóta létezik(!) Source motorral.
-
WD40
aktív tag
Kész, kirázott a hideg, mikor megnéztem. Pozitív értelemben. Vééégre!
-
Andras828
tag
Majd CS2 lesz(utolsó infóim szerint lesz, ésígy fogják hívni, és új motorral fog érkezni+új mapok stb), addig max Patch-el beleküldik a nagyobb textúrákat, új effekteket, stb...
Viszont ez a BM:Source nagyon tetszetős, szerintem jobb a megjelenítése, mint akár az EP2-nek. cirka 2 éve hallottam erről a modról, azóta követgetem, és baromi sokat fejlődött minden téren! Várjuk, remélhetőleg 2009.01.01.-én már kézhez lehet kapni
-
peterszky
őstag
Én annak örülnék, ha nem kerülne be a packba és ingyenes lenne
-
Morden24
nagyúr
Csak ezért hajlandó lennék megvenni a Pack-ot, ha benne lesz. Ez bizony musthave
Hozzátenném, lenne egy kis privát listám játékokról, amit szeretnék újra látni minimál tupírral, technikai ráncfelvarrással, de minden egyéb értelemben érintetlenül hagyva.
-
mad1
veterán
lesz cs uj motorral is??
-
Zin
őstag
durva
-
Dany007
veterán
Nagyon cool!
Már évek óta erre várok, hogy mért nem csinálják meg a HL1-et mostani graffal... Mert a story szerintem kivállóÉs iszonyatos nosztalgikus élmény lehet
Már aki jáccott az elsővel is -
For357y
aktív tag
Csak készülne már el!
-
.mf
veterán
válasz
fekeandras #1 üzenetére
"A mod az első Half-Life epizódot kreálja újra"
Igazán jöhetne már az HL2Ep3. Meg készül egy Portal Prelude nevű mod is (rég néztem, lehet, hogy azóta már kész is van).
-
fekeandras
őstag
Amúgy ez most mi lesz? Source Engine-es "Half Life1", vagy mi?
Bírom ezeket a cikkeket amik nem szólnak semmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Black Mesa: Source az egyik legígéretesebb, jelenleg fejlesztés alatt álló Half-Life 2 modifikáció. A mod az első Half-Life epizódot kreálja újra - méghozzá roppant igényesen. Trailer.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest