Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Android Dual Simes topicban adott tanácsot még "tinikoromban" 2014-ben, amikor az első kínai telefonomat rendeltem meg.
Illetve szerintem privátban is értekeztünk, csak egy időben kitakarítottam a teljes listámat, és így 2016 előttről nem találok levélváltásokat.
Aztán még találkoztunk a Redmi Note 4 topicban is.
És úgy rémlik sokszor olvastam tőle-általan kínai rendelések kapcsán, amiért nagyon hálás vagyok, mert nagyon jól esett az, hogy kintről olcsóbban kaphatok meg jobb cuccokat sokszor.
Függőséget tud okozni, jó értelemben.
Jobbulást, gyógyulást, mielőbbi felépülést Rawulf!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Linux Mint
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- OpenWRT topic
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Playstation 5 Disc Edition 825GB dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest