Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Megnéztem az utolsó részt is. Tartom magam ahhoz, hogy a 9. rész jobb évadzáró lett volna. Érdekes. Mikor elkezdtem nézni a sorozatot nem számítottam volna rá, hogy idáig egy évad alatt eljutnak.
A Joe-s részt a jó zenével nem igazán értem.
-
66zio
aktív tag
Ma végeztem a 9. résszel is. Nagyon megugrott benne az izgalom. Felért volna egy évadzáróval. Már nem tudom melyik a 7. vagy a 8. elég lapos volt. Nem volt rossz, szívesen néztem, de olyan más volt. Alig várom a 10. részt. 1-2 nap .
-
-
66zio
aktív tag
Igen arra. SPOILER Bár így most már kicsit SPOILER.
Érdekel a IT téma, ezelőtt az IT CROWD-ot pörgettem végig. Bár itt nem azon van a fő hangsúly mégis tetszik. Elterveztem, hogy napi egy rész. Erre ma megnéztem hármat.
Sose voltam nagy sorozatos, de most valahogy rám jött. Még nem végeztem, de külön örömhír, hogy lesz második évad is.
-
66zio
aktív tag
A harmadik résznél járok. Eddig imádom. Volt benne egy eléggé WTF rész. Mármint a 3. részben. Mindent a gépért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest