- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Megnéztem az utolsó részt is. Tartom magam ahhoz, hogy a 9. rész jobb évadzáró lett volna. Érdekes. Mikor elkezdtem nézni a sorozatot nem számítottam volna rá, hogy idáig egy évad alatt eljutnak.
A Joe-s részt a jó zenével nem igazán értem.
-
66zio
aktív tag
Ma végeztem a 9. résszel is. Nagyon megugrott benne az izgalom. Felért volna egy évadzáróval. Már nem tudom melyik a 7. vagy a 8. elég lapos volt. Nem volt rossz, szívesen néztem, de olyan más volt. Alig várom a 10. részt. 1-2 nap .
-
-
66zio
aktív tag
Igen arra. SPOILER Bár így most már kicsit SPOILER.
Érdekel a IT téma, ezelőtt az IT CROWD-ot pörgettem végig. Bár itt nem azon van a fő hangsúly mégis tetszik. Elterveztem, hogy napi egy rész. Erre ma megnéztem hármat.
Sose voltam nagy sorozatos, de most valahogy rám jött. Még nem végeztem, de külön örömhír, hogy lesz második évad is.
-
66zio
aktív tag
A harmadik résznél járok. Eddig imádom. Volt benne egy eléggé WTF rész. Mármint a 3. részben. Mindent a gépért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest