- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
a duma jo, az eddigi in game ill. trailer cuccok sirnivaloan szarok. Nem is ertem...
Persze eddig is az atmoszferaert szerettük a jatekot, de itt valami alapvetö gaz van a szöveg es a latott kep között -
mrhitoshi
veterán
válasz
Willhunting #13 üzenetére
Igazából, mindkét oldal profitálhat ebből.
-
VictorHUN
aktív tag
30giga hely, nem semmi
-
Polllen
félisten
Jó pofa vélemény. Feleslegesen rugóztok a témán.
-
Willhunting
aktív tag
válasz
mrhitoshi #10 üzenetére
A csudiba... Pedig előző részek az nVidiát szerették jobban.
Na mindegy, remélem azért az ultra összejön(#11) Ryder62: Hát igen sajnos lassan már tényleg csak gagyi portok lesznek. Én pl fifa13-on voltam kibukva, hogy az EA jobban tudja hogy nekem mi a jó gombkiosztás és nem nagyon lehet módosítani. Vagy csak kontroller használatra akarnak rávenni?? nemtudom
-
Ryder62
őstag
Miért érzem úgy hogy manapság már extrának meg kiemelkedőnek számítanak az alap beállítások? Lehet felbontást meg képarányt változtatni, egyedi graf beállítások, irányítás átállítása stb
Mint nemrég a Crysis 3 hírnél hogy a grafikát testre szabhatjuk.
Komolyan egy pc-s játékban alap hogy ezeket mind megtehetjük (vagy legalábbis alapnak kéne lennie)
Bár lassan az ódivatú fejemmel - aki kurzor nyilakra teszi az irányítást - már annak is örülhetek ha a játék 100%-ban támogat minden gombot és úgy állítom be az irányítást ahogy szeretném. Mint legutóbb a Sleeping Dogs: nyilakra nem tudtam tenni, mondom ok, marad wasd, szépen a grab enemy funkciót beállítom tabra. Ah mondom egész kényelmes így. Csak mikor a játék kidobott az utcára hogy nesze menjél amerre látsz, elérhetővé vált a a térkép is. Nah melyik gombra van állítva? Úgy van, tab. Ráadásul átállítani sem lehetett, mert a controls-ban nem volt olyan hogy map, ergo nem is láttam hogy a tab billentyű foglalt.
Az ilyen retkes portoktól már falnak megyek.
Bioshock Infinite esetében legalább foglalkoznak a pc-s verzióval.
-
mrhitoshi
veterán
"Ezen extra funkciókat az AMD szakembereivel együttműködve dolgoztuk ki"
Jó lesz.
-
BeLucZ
addikt
-
Low Noise
senior tag
"Processzor: négymagos processzor"
Hát ilyen elég sokféle van.
-
törölt tag
Nincs egy szinten, de laptopon/asztali igp-k közül valószínűleg az a minimum hardver (illetve hasonló teljesítményű AMD/nV) ami képes lehet futtatni. Bár el lehet képzelni hogyan...
Azért nagyon jó, hogy 2013-ban "extrának" számít egy PC játéknál az irányítás testreszabhatósága meg az évek óta kinn lévő dx11 támogatása.
Igaz példaértékű lehetne más fejlesztőknek is különösen a hr textúra pack. -
Mister_X
nagyúr
Egy 8800GT és HD3000 mióta van egy szinten?f
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Tudományos Pandémia Klub
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Formula-1
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest