Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Ha jönne pc-re bezzeg milyen állat game lenne, és mennyi "várós" hsz jönne ide.
Atyám.
Szerintem pedig igenis jó és kedvcsináló trailer. -
nebulo
tag
Lapos? Szerintem a legérdekesebb trailer az idén. Nem vagyunk kicsit a túl akciódús trailerekhez szokva hölgyek/urak? Engem inkább a grafika zavart, nem a szinkronok. Azért a jelenlegi konzolok ennél többre képesek, mert gondolom a játék motorjával renderelték a trailert. De mindegy is, mert ha jó a sztori és a gameplay, akkor a grafika csak másodrendű. Múltkor leültem Contrázni egyet lefekvés előtt, hirtelen felkelt a Nap!
Ui.: a sztori változatlanul kissé a Vexille c. animera emlékeztet.
-
Apika
addikt
Ebből akár még jó is kisülhet...
-
ASTON117
tag
Csak én érzem úgy hogy a szinkronok nagyon laposak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest