Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Egyetértek, nemrég játszottam végig újra, de egyszerűen nem fog rajta az idő
Kár, hogy a PC ismételten kimarad a szórásból, bár annak idején sajnálatos módon leszerepelt a kasszáknál. (Megjelenés után legfeljebb 2 hónappal vettem meg és már 2-3 ezer forintos low budget árral kínálták, pedig szvsz az év egyik legjobb játéka volt) -
Johnny Cage
addikt
válasz
RepeatSector
üzenetére
"De ebben legalább annyi hasznunk van hogy sokak nem játszottak ezzel a cool gammel"
ezzel mondjuk mondasz valamit. lehet, hogy az Ubi így akarja helyrehozni a gyér eladásokat, amit anno az elcseszettül időzített megjelenéssel elszúrtak..? megérdemelné ez a játék, hogy ha utólag is, de eladjanak belőle egy tisztességes példányszámot.
-
h-yle
addikt
igen, Igen, IGEN! Instant get.
-
kovsol
titán
egyik kedvencem volt xbox classikon még
kíváncsian várom az eredményt -
Morden24
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
De ezt meg is veszik.
Ráadásul PSN-en meg XBLA-n lesz, és kontrolleren nem túl menő a point and click kalandjáték
-
RepeatSector
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
De ebben legalább annyi hasznunk van hogy sokak nem játszottak ezzel a cool gammel és tényleg nagyon szép a táj tetszik a legjobban meg a karakterek kialakítása
+ most legalább megnézhetjük mi is az a HD ( ha egy felkonvertált verziót kapunk erősebb élsimítással akkor behalok
) -
mnmlst
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
röviden tömören: money is the answer...
-
Johnny Cage
addikt
ha egy 20 éves játékról lenne szó (mint a tweak-elt Monkey Island), na annak lenne értelme. de a BG&E az Ubi egyik legszebb játéka a mai napig... szóval WTF
-
RepeatSector
senior tag
nekem az eredeti is eléggé HD-s volt
De nem baj tuti beszerzem én is mert ez nagyon érdekelDE HOL VAN PEY'J???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Morden24
nagyúr
Zseniális. Ezt tuti beszerzem Xbox Marketplace-en

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- Spider man Limited EDT bontatlan kontroller
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kár, hogy a PC ismételten kimarad a szórásból, bár annak idején sajnálatos módon leszerepelt a kasszáknál. (Megjelenés után legfeljebb 2 hónappal vettem meg és már 2-3 ezer forintos low budget árral kínálták, pedig szvsz az év egyik legjobb játéka volt)
kíváncsian várom az eredményt
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)