Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
marked one94 #6 üzenetére
A grafika nem volt túl jó, viszont a hangulat, illetve a világ nagyon jól elvolt találva. Nos, ennek a varázsát teljes mértékben kiölték a 2009-es trailerben.
-
Góliát
őstag
Egyszerűen kell és kész.
-
gybazsi
senior tag
válasz
marked one94 #6 üzenetére
Nekem is ez az egyetlen játék, amiért, ha nem jönne ki PC-re, hajlandó lennék konzolt venni. Az első rész a mai napig a legjobb játék szerintem.
-
marked one94
őstag
Az 1. részének se volt bámulatos kinézete, de a játékélmény amit nyújtot az leírhatatlan
Lehet mindjárt meg is keresem és végig játszom.
Én már nagyon várom a új részt emiatt még konzolt is képes vagyok venni.
-
Sirandrish
legenda
Ideje lenne már egy dátumnak..
Eléggé várós ez nekem!Vektast A felső videóból szerintem nem látszik hogy milyen a grafika az alsó video meg 2009es...szerintem 2009ben nem kicsit b*szott volna oda..
-
Vektast
aktív tag
Hát nem a trailer alapján elégge uncharted clone, és a grafikája sem next-gen -es, de azért jól néz ki!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest