Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
VictorHUN
üzenetére
És az miért baj? De egyébként pontosíthatnánk: A DirectX 9.0 már bőven 2000-es évek.
Szerintem semmi gond ezzel, rogyásig van a választék olyan játékokkal, melyek kiszolgálják a legmodernebb grafikus motorokra éhes közönséget, vannak köztük amik nem csak grafikailag, hanem egyéb szempontból is jók. Simán elfér mellettük néhány olyan cím is aminek a grafikája inkább csak hangulatos. A jó design épp olyan fontos fokmérője a megjelenítés színvonalának, mint a modern shaderek, fény-árnyékok, ultra magas textúrák, stb.
Már vagy 7 éve nem mentem a WoW közelébe és múltkor leszedtem a trialt, csak belenézni, kicsit nosztalgiázni. Az már a megjelenésekor sem volt nagy durranás, de olyan hangulata van, amire csak nagyon kevés más MMO képes.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem tudom, meglátjuk itt mi lesz. Nem ismerem a Telltale értékesítési modelljét. Másoknál nem volt ritka, hogy az összes epizódot megvenni egyesével jóval drágább volt, mintha egy komplett, nem szétdarabolt játékot megvennél.
De ha az általad felvázolt megoldásról van szó, akkor is megvárom míg megjelenik mindegyik rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest